Maribo
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 5. juli 2020

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 5. juli 2020

DR1

00:35  

Mordene i Brokenwood III (1:4)
Mordene i Brokenwood III (1:4) Pubejeren Ray har taget sig et bijob. Han er begyndt at lave 'Ringenes herre'-udflugter for udenlandske turister. Men snart får Ray andet at tænke på. Hans kone findes død under en gigantisk skumedderkop - forgivet med ægte edderkoppegift. Hvem står bag? Mike Shepherd går på jagt efter svaret.

02:05  

Lewis: Uhyrer
Lewis: Uhyrer Et lig fiskes op af en brønd. Der venter Lewis en svær opgave med at identificere afdøde og fange hans morder, og snart lander der endda endnu en drabssag på den erfarne politimands bord. Og det er tilmed ikke de eneste udfordringer, Lewis står overfor. Han og Hathaway har nemlig fået en ny chef, der har lidt for travlt med at blande sig i deres arbejde.

03:40  

Hammerslag 2017 (4)
Hammerslag 2017 (4) Hammerslag er i denne uge i Kongernes Nordsjælland, hvor der venter tre boliger i og omkring Hillerød. Først en spændende lejlighed i slotsbyens centrum, så et stilrent typehus i et populært nybyggerkvarter, og til sidst en ældre arkitekttegnet villa med nationalpark i baghaven. Men hvad koster sådan nogle størrelser så på de kanter? Og kan et rutineret Hold Vest på udebane byde debutanten og hans makker på Hold Øst op til prisdans? Se med og få svaret! Vært: Christian Degn

04:25  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Dage i haven (2:9)
Dage i haven (2:9) Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis.

06:30  

Alene i vildmarken USA II (1:15)
Alene i vildmarken USA II (1:15) Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er tilbage. Mød de 10 nye deltagere, der har meldt sig til den ultimative udfordring. De skal bevise, hvor længe de kan overleve i Vancouver Islands barske natur på egen hånd. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

07:15  

Alene i vildmarken USA II (2:15)
Alene i vildmarken USA II (2:15) De 10 deltagere, der har meldt sig til det amerikanske overlevelseseksperiment Alone, er landet i Vancouver Islands barske natur. Nu gælder det om at få bygget sig et shelter og få tændt et bål. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (23)
Søpapegøjernes ø II (23)

05:15  

Inui (19)
Inui (19)

05:20  

Masha og Bjørnen (13)
Masha og Bjørnen (13) En rigtig uhyggelig nat

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (4)
Rosa fra Rouladegade III (4) Eva har en moster, der hedder Bente og arbejder som sygeplejerske på Rigshospitalets hjerteafdeling. Moster Bente er sød, og hun skal have en kage, og så er Rosa den helt rigtige til at hjælpe. Eva har været med sin moster på arbejde et par gange og ved ret meget om, hvordan tingene fungerer, når patienterne skal undersøges. Så hun og Rosa sniger sig ind på hjerteafdelingen og får undersøgt Rosas hjerte, samtidig med at de udspionerer Bente.

06:00  

Rasmus Klump (24)
Rasmus Klump (24)

06:10  

Luk op Luk i - SOVE UDE
Luk op Luk i - SOVE UDE Sofie og Katrine skal overnatte hos Mille, men Katrine er bange for at sove ude. Sofie er umiddelbart ovenpå, men det viser sig, at hun faktisk også er utryg. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at skulle sove ude hos en ven.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24)

06:50  

Den lille prinsesse (34)
Den lille prinsesse (34) Den lille prinsesse leger superhelt, og hun er ikke bange for noget - lige bortset fra tordenvejr. Men Pjok er endnu mere bange, og nogen er nødt til at frelse ham.

07:00  

Gurli Gris III (5)
Gurli Gris III (5) Autocamperen

07:05  

Gurli Gris III (6)
Gurli Gris III (6) Campingferie

07:10  

Simon
Simon

07:20  

Morgensjang
Morgensjang

07:30  

LasseMajas Detektivbureau - Skygger over Vestervomstrup
LasseMajas Detektivbureau - Skygger over Vestervomstrup Sensommeren er kommet til Vestervomstrup, men alt overskygges af dårlige nyheder. Den lille bys politistation er truet af lukning, noget som hverken Lasse, Maja eller politimesteren ønsker skal ske. De må hurtigt finde på en måde at redde den. Da den ærværdige Granats auktioner kommer på besøg, øjner vores helte, Lasse og Maja, chancen for at vise, hvad Vestervomstrup og dens politistyrke kan. Med fem nyinstallerede alarmer og døgnovervågning af auktionens skatte skal LasseMajas Detektivbureau sørge for, at intet går galt. Men sikkerheden trues, da det viser sig, at den berygtede tyv 'Kunstskyggen' er på fri fod. 'Kunstskyggen' er kendt for at kunne stjæle hvad som helst, og da auktionsgenstandene begynder at forsvinde en efter en, bliver hun direkte hovedmistænkt. Nabobyens politimester, Gabriella, blander sig i efterforskningen, og intet er længere, som det plejede at være. Hvordan skal det gå politimesteren i Vestervomstrup? Og vil de få fingrene i tyven?

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (35)
Vidundervovsen Vaffel (35)

 
DR1

10:10  

Taggart: Studier i mord
Taggart: Studier i mord Universitetsrektoren Simon Nimmo bliver klemt ihjel i en elevatorskakt. Det står klart, at nogen har forvandlet elevatoren til et effektivt mordvåben, men hvem og hvorfor? Mens Burke, Ross og Reid går på jagt efter svaret, forsøger Stuart Fraser at opspore sin biologiske mor. Det påvirker ham i en sådan grad, at han begynder at forsømme sit arbejde. Men det hjælper ham også til at finde nøglen til mordgådens løsning. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Instruktion: Morag Fullarton.

11:15  

Spiondyr på mission - den nordlige halvkugle
Spiondyr på mission - den nordlige halvkugle Dyreverdenen er fuld af spektakulære underværker. Men hvordan er det at komme helt tæt på dem? For at finde ud af det sættes livagtige robotdyr med kameraer i ud i naturen. Se med, når de infiltrerer og afslører det ekstraordinære dyreliv på den nordlige halvkugle - fra sneaber, der bader i varme kilder til hundredtusindvis af migrerende monarksommerfugle.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:30  

Kultur i farezonen - Demonstration i Novosibirsk
Kultur i farezonen - Demonstration i Novosibirsk Dokumentarfilm om mennesker over hele verden, som risikerer liv og frihed for sin kunst og kultur. Artyom Loskutov er en kunstner fra Novosibirsk som 1. maj hvert år arrangerer en demonstration. En festlig demonstration af upolitisk absurd budskab. At udtrykke sig frit bliver stadig vanskeligere i dagens Rusland og myndigheder forsøger at stoppe demonstrationen.

10:00  

Besat af bijouteri
Besat af bijouteri Kasper Wiigh Nørgaard Larsen samler på smykker. Han har montrer, skuffer og skabe fyldt med armbånd, halskæder og diademer, der glimter og glitrer af guld og ædelstene. Vært Trine Ross er på hjemmebane blandt de imponerende smykker, og hun benytter selvfølgelig lejligheden til at prøve så mange som muligt. Besøget hos smykkesamleren er det første i en ny række programmer i serien "Besat af", hvor Trine Ross besøger passionerede samlere over hele landet. Tilrettelæggelse Charlotte Rafn Sendt første gang 28.10.14

10:30  

Arkitektens sommerhus (6:6)
Arkitektens sommerhus (6:6) Den norske arkitekt Aslak Haanshuus er vokset på Røros, og områdets rå bebyggelse inspirerer ham, når han skal designe nye huse. Han kombinerer gamle byggetekniker med moderne arkitektur - og resultatet bliver helt unikt. Vi besøger Aslak Haanshuus i hans nyerhvervede sommerhus - et gammelt træhus, der kræver omfattende renovering.

11:00  

Moderedaktørens dagbog (3:6)
Moderedaktørens dagbog (3:6) DRK følger Chris Pedersen fra modemagasinet Cover, mens han dækker historier i den internationale modeverden. Nordisk mode og design er blevet cool over hele verden, men hvordan bevarer dansk mode sin succes? Moderedaktøren tager til både den københavnske modeuge og til det svenske supermærke Acnes show for at få svaret.

11:30  

Langt ude med Arnoldi 2:5
Langt ude med Arnoldi 2:5 DRK følger i hælene på den 74-årige billedkunstner Per Arnoldi, mens han revser til højre og venstre og diskuterer landets arkitektoniske og kulturelle forandring med alle, som gider. Det moderne samfund er ikke til monumenter for konger og krigere. I stedet rejser vi andre monumenter midt på pladser og torve, men betyder de overhovedet noget længere, eller er det bare for at give karakter til en anonym og selvdød gågade? Det spørgsmål bringer Per Arnoldi og landskabsarkitekten Torben Schønherr fra Nykøbing Mors til landsbyen Selde og videre til et storslået monument langt ude på den jyske hede. Tilrettelæggelse: Jon Adelsten.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (10)
Flaskepost fra Stillehavet II (10) Det er spændende for os at besøge Tikopia, men det er også spændende for dem fra øen Tikopia at besøge båden. Og så er der kanorace. Hvem kommer først rundt om Tikopia i kano?

09:20  

Vitello - møder Gud (7)
Vitello - møder Gud (7) Vitello har en af de dage hvor det er trist ikke at have nogen far. Men så ser han en gammel mand med et meget stort hvidt skæg, der ligner Gud. Og Gud kan som bekendt få alting til at ske ...

09:27  

Hunden Ib - er ret sur
Hunden Ib - er ret sur

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Didrik Drage (17)
Didrik Drage (17)

10:05  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

10:20  

Junglebogen (37)
Junglebogen (37)

10:30  

Pax' jordiske eventyr II (4:10)
Pax' jordiske eventyr II (4:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den skøre planet Jorden. I rækkehuset bor venlige jordboere, som ikke har nogen anelse om, at Pax vender op og ned på deres hjem. Den sure dame byder på snus, Pax mister alle sanser, og den flinke gamle mand ser overjordiske vækster spire midt i al kaoset.

10:45  

Oda Omvendt II (10)
Oda Omvendt II (10) Balder og Amalie fra Allerhøjeste sted har lavet børnehaven om til en skole. Fra nu af skal alle børn direkte fra vuggestue og i skole. Men børnene gør oprør og går til Oda Omvendt efter hjælp. Oda reparerer sin zapper, mens Balder stjæler sin hurtigzapper tilbage. Da Oda vil lave en tidslomme til Balder zapper de to hinanden samtidig, og så sker der noget virkelig mærkeligt... Kan Oda Omvendt og børnene mon nå at redde børnehaven fra Balder og Amalie fra Allerhøjeste Sted?

10:55  

Motor Mille på maskintur (10)
Motor Mille på maskintur (10) Motor Mille kan næsten køre alle maskiner. Men hun kommer til kort, da gadens børn spørger om han kan køre en grødehøster. Så hun tager afsted med det samme for at få det lært, og selvom en grødehøster ikke kører særlig hurtigt, skal det vise sig ikke at være helt let.

11:10  

Sprinter Galore (2)
Sprinter Galore (2) Magnus mor og far bliver enige om at hvis Sprinter skal blive boende indtil hans rumskib er repareret er de nødt til at holde ham skjult. Men gode råd er dyre da de ser ud af vinduet at underboen Heino har fundet Sprinters rumskib, men heldigvis har Magnus en ide. Sammen går de ned i haven for at forsøge, at narre Heino så de kan få rumskibet med op i lejligheden.

11:25  

OpFinn (3:3)
OpFinn (3:3) Peter Pølse har stjålet Finns "robotfar". Finn er fast besluttet på at få den tilbage, men det bliver ikke så let. Og der venter en stor overraskelse for Peter Pølse. Benny og Finns mor kan stadig ikke forstå, hvorfor de altid får forbindelse til hinanden, uanset hvem de ringer op. Medvirkende: Finn: Michael Lundbye Slebsager. Finns mor: Helle Dolleris. Benny: Michael Carøe. Fie: Cecilie Maria Kallestrup. Peter Pølse: Ulrik Emil Brorson. Peter Pølses far: Anders Kjellerup Kock. Manuskript: Ole Fick. Instruktion: Dorte Laumann.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at ugler kan flyve helt lydløst? Tag med Lille Nørd på ugleeventyr og se Anders og Katrine samle et puslespil af knogler.

DR1

12:15  

Dyrenes rige (1:5)
Dyrenes rige (1:5) De er nogle af Jordens mest truede dyr. De slås mod naturkræfter og rivaler - og kæmper for at sikre den næste generation. I fire år har et filmhold fulgt nogle af disse dyr. Her møder vi alfahannen David, der styrer en gruppe chimpanser med hård hånd. Han har ingen allierede, men er omgivet af rivaler, der er klar til at slå ham ihjel for at overtage hans position. Kan han holde fast i sin lederstilling, indtil han har sikret en fremtidig arving tronen?

13:10  

Mesterlære - Lær at lave mad med Rasmus Kofoed (1:6)
Mesterlære - Lær at lave mad med Rasmus Kofoed (1:6) Rasmus Kofoed er blandt verdens bedste kokke. Nu lukker han dig ind i arbejdsrummet, når han lærer dig, hvordan du kan lave gourmet mad hjemme hos dig selv, som han gør på sin 3-stjernede Michelin restaurant.

13:35  

Fede forhold (1:6)
Fede forhold (1:6) "Jeg er bange for at han dør fra os" Rikke og Michael har tilsammen taget 70 kg, på siden de mødte hinanden, og nu er hun bange for at overvægten skal slå ham ihjel. De er et af tre par, der har sagt ja til et eksperiment, hvor de skal smide de kilo de har taget på sammen, og samtidigt redde deres hårdt prøvede parforhold.

14:10  

80 dage til sommerhus (1:6)
80 dage til sommerhus (1:6) Det bliver udfordringen for kusinerne Sara og Camilla, der har arvet farmors gamle sommerhus. Og det er en stor opgave. Men de får hjælp af to eksperter, der inspirerer kusinerne til kreative løsninger - men også hele Danmark, hvor mange i år har udsigt til en rigtig gør-det-selv-ferie i det danske sommerland.

14:35  

Danish Dynamite - legenden om de bedste (1:4) - Den største
Danish Dynamite - legenden om de bedste (1:4) - Den største Danmark har kvalificeret sig til en VM-slutrunde for første gang nogensinde. Modstanderen i den første kamp hedder Skotland. Spillet er hårdt og brutalt, og danskerne skal vise, at de kan leve op til forventningen om at være blandt de bedste hold ved verdensmesterskaberne. En forventning, som er bygget op gennem de mange triumfer i starten af 80'erne. Men kan miniput-nationen slå igennem på verdens største fodboldscene?

DR2

12:00  

Bed and Breakfast i danske hænder (4:4)
Bed and Breakfast i danske hænder (4:4) Quistgaarden Bed and Breakfast Antropolog Rikke Ulk har sat sig for at lære os danskere bedre at kende gennem Bed and Breakfast kulturen. I dagens program kører hun til Quistgaarden Bed and Breakfast, hvor seng og morgenmad er omgivet af ro, wellness og SPA med udsigt over mark og hav.

12:30  

Mit London - med Maria Black (4:4)
Mit London - med Maria Black (4:4) Den succesfulde danske smykkedesigner Maria Black kender London fra flere side. For seks år siden begyndte hun med en markedsbod - i dag er hun blevet et internationalt brand. I den fjerde udgave af Mit London, tager hun os med til sin yndlingsoase langs kanalerne i det kreative østlondon, på inspirationstur på det storslåede V&A og ind til de små nøjsomme værksteder i Londons gamle juvelerdistrikt, hvor specialister i polering sidder hævet over gadens "wheeling and dealing". Og så har hun et bud på, hvor man spiser en billig, god frokost sammen med de indfødte og hvor i Sohos natteliv, der venter sjove overraskelser..

13:00  

Velkommen til fremtiden - kærlighed
Velkommen til fremtiden - kærlighed Drømmen om den eneste ene er svær at nå i virkeligheden, og derfor tænkes der nyt på kærlighedsfronten. Camilla Mauritzen er netop blevet mor, alene, til lille Alvin. Den hvide prins dukkede aldrig op. Birgitte og Hans-Erik har efter 21 års ægteskab fundet ud af, at den eneste ene ikke kan stå alene og har givet hinanden lov til at have kærester på siden. Og i en lejlighed på Østerbro mødes en gruppe af folk hver uge for at få stillet deres hudsult ved at kramme med hinanden. Verden er lige nu i vild forandring. Det er i brydningstider som disse, vi finder nye måder at leve på. I denne serie møder vi en række danskere, der allerede har taget hul på fremtiden. Vi dykker ned i fire emner, der tegner vores tid, og som er under forandring: Fordybelse, relationer, præstation og kærlighed.

13:30  

Scavenius og Kær på tur i kunsthistorien (4:4)
Scavenius og Kær på tur i kunsthistorien (4:4) En roadmovie, hvor Peter Kær rejser landet rundt i en gammel Volvo 210 med kunsthistoriker Bente Scavenius og ser på fantastisk kunst. Sammen dykker de ned i historierne bag værkerne og ser på hvad, der har inspireret kunstnerne, og hvordan de har inspireret hinanden. I dette sidste afsnit kigger Peter kær og Bente Scavenius nærmere på maleren Fernand Legér. Eller rettere de tre danske elever, der gik på hans kunstskole i Paris, Francisca Clausen, Rita Kern Larsen og Asger Jorn.

14:00  

Det gode råd
Det gode råd Folk bruger og betaler sig fra terapeuter og psykologer som aldrig før. Der er ikke mangel på sjælesorg. Men når livskrisen rammer, er det kun de færreste, der opsøger præster eller andre religiøse og spirituelle vejledere. Med "Det gode råd" vil vi undersøge i hvilket omfang, religionen kan give svar og trøst i livets svære stunder. En personlig skæbne er omdrejningspunktet for en samtale mellem vært Paula Larrain og et panel af op til tre religiøse vejledere, der rådgiver om en konkret problemstilling ud fra et åndeligt perspektiv.

14:45  

Reklamer til tiden (8:8)
Reklamer til tiden (8:8) - om vore reklamer, fra plankeværk til Polle Dette afsluttende program kigger vi på reklamerne gennem reklamerne. Vi skruer tiden tilbage til de aller første reklamefilm i starten af 1900-tallet. Nyd de meget simple og ofte komiske forsøg på at sælge øl, cykler og bøger. Fra 20'erne udvikler reklamefilmene sig voldsomt. De bliver små underholdende fortællinger med iørefaldende slogans og sange. Kendte skuespillere som Dirch Passer sælger et hav af varer, ligesom en række populære reklamefigurer dukker op, f.eks. Vitalius Sørensen. Vitalius er i dag afløst af DSB Harry og Polle fra Snave, og ironi sælger virkelig godt! Vært: Liv Thomsen.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Stop! (6)
Stop! (6) Klara vil købe et marsvin på kvarterets loppemarked. Men hendes forældre siger nej. Men Klara køber det allligevel og smugler det med hjem...

12:30  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh og Kragen tager på dykketur, men Kragen kan ikke lide at blive våd...

12:40  

Rita og Krokodille - Skovturen
Rita og Krokodille - Skovturen Vennerne skal ud og samle kastanjer i skoven. Rita formaner Krokodille at blive på stien, så han ikke farer vild. Men da hun ser et helt tæppe af glitrende kastajner glemmer hun alt, hvad hun har sagt. I jagten på de flotte kastajner glemmer hun alt om stien og farer vild. Krokodille hjælper hende at finde tilbage.

12:45  

Morten Skildpadde II (6)
Morten Skildpadde II (6)

13:10  

Kika og Bob (1)
Kika og Bob (1) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Tree Fu Tom (11)
Tree Fu Tom (11)

13:45  

Det store Ramasjang Mysterie 1
Det store Ramasjang Mysterie 1 Kristian er blevet kidnappet, og politiet har ingen spor. My er fast besluttet på at finde ham. Men hun vil ikke gøre det alene - mon hun kan få sin ven Frede til at hjælpe? Og hvem er det, der har taget Kristian til fange?

14:00  

Brillebjørn (1)
Brillebjørn (1) Norsk dramaserie. Lunas tante er på besøg og skal lave middag. Da Ruby ser, at den mad, tante har lavet, er helt anderledes, end det hun er vant til at få, har hun ikke lyst til at spise.

14:05  

Alfons Åberg (11)
Alfons Åberg (11) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:20  

Cirkeline
Cirkeline Cirkeline holder skole for musene - de skal både have musik og Katteorientering! Men så skal de have Botanik, og det foregår ude i haven, hvor de både møder jordrotterne og skovalfen Nisse!

14:30  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Findus er en lille kat, som slet ikke bryder sig om selvglade haner .....

14:45  

Ridderprinsessen Nella (35)
Ridderprinsessen Nella (35)

DR1

15:10  

Nak & Æd - en kanin på Endelave (1:8)
Nak & Æd - en kanin på Endelave (1:8) Den lille ø i Kattegat Endelave har brug for hjælp! Øens mange vilde kaniner stiger i antal og er nærmest ved at fortrænge øens beboere som kun bliver færre og færre. Det vil Jørgen og Nikolaj gøre noget ved på aktivistisk vis. Planen er at få øens fraflyttende befolkning overbevist om, at kaniner smager så godt, at de er værd at blive på øen for.

16:10  

Unge Morse III (1)
Unge Morse III (1) Endeavour Morse har trukket sig tilbage fra politiarbejdet. Den unge kriminalbetjent er stærkt desillusioneret efter sagen, hvor han kom under falsk anklage for mord. Men da en kvindelig buskonduktør findes myrdet, kan den tænksomme Oxford-opdager alligevel ikke lade være med at blande sig i efterforskningen. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

17:40  

Ugerevyen
Ugerevyen

DR2

15:25  

Egyptens glemte pyramide
Egyptens glemte pyramide I det nordlige Egypten har et hold af arkæologer gjort en forbløffende opdagelse. Fundet af et 4000 år gammelt og ukendt gravkammer forseglet med en 10 ton uigennemtrængelig granitsten. Hvilke hemmeligheder vil det afsløre, når man åbner det? Og hvem ligger begravet her? Her følger vi et hold af verdens førende egyptologer, når de går på jagt efter svar.

16:15  

Bob Dylan - No Direction Home
Bob Dylan - No Direction Home Han er en af vor tids mest indflydelsesrige, inspirerende og banebrydende sangere. Musikfænomenet Bob Dylan. Gennem aldrig før viste filmklip, interviews og sjældne koncertoptrædener fortæller filminstruktør Martin Scorsese Dylans fantastiske historie - og formår at få den nulevende amerikanske legende til at berette åbent og ærligt om barndom, berømmelse karriere og kriser.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (26)
Gurli Gris VII (26)

15:15  

Gurli Gris VII (27)
Gurli Gris VII (27)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol IV (26)
Paw Patrol IV (26)

17:00  

Rasmus Klump (25)
Rasmus Klump (25)

17:10  

Rasmus Klump (26)
Rasmus Klump (26)

17:25  

Løgnhalsen som togstewardesse (6:10)
Løgnhalsen som togstewardesse (6:10) Løgnhalsen klipper billetter, sælger pølser og gennemgår sikkerhedsforanstaltningerne. Han forvilder sig til Kina med den transsibiriske togbane, men bliver reddet af en masse russiske rotter. Alt sammen for at opnå anerkendelse fra løgnhalsens retskafne sønner. Gnom fortæller, at han er en krydsning mellem en tasmansk pungdjævel og en kanin. Det var faderen, der var kaninen. Medvirkende: Carl Quist-Møller, Morten Ramsbøl, Michala Petri.

17:50  

Tre venner (12)
Tre venner (12) Anne har overnattet hos Elias. De har bygget en hule, som de overnatter i. Lotte kommer og leger med, men så må Anne gå med sine forældre til et voksenselskab. Da hun kommer tilbage, ser hun, at de to andre har haft det sjovt uden hende.

DR1

18:00  

Keld og Hilda tester fremtiden (1:6) - Livet med robotter
Keld og Hilda tester fremtiden (1:6) - Livet med robotter Bliver fremtiden smartere eller bedre end det vi kender til? Ægteparret Keld og Hilda Heick har gennemlevet fremtiden mange gange allerede. Nu flytter de midlertidigt ind i et hus fuldt af moderne teknologi og gadgets. Herfra tester de alverdens teknologiske produkter og udfordringer som fremtiden måtte bringe. I dette første program tager de livtag med robotter til hjemmet, til samfundet - og til hunden Bertil.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Spiondyr på mission - den sydlige halvkugle
Spiondyr på mission - den sydlige halvkugle Dyreverdenen er fuld af spektakulære underværker. Men hvordan er det at komme helt tæt på dem? For at finde ud af det, sættes livagtige robotdyr med kameraer i ud i naturen. Se med, når de infiltrerer og afslører det ekstraordinære dyreliv på den sydlige halvkugle - fra millioner af røde landkrabber, der vandrer fra junglen til kysten for at parre sig til pelssæler, der har udviklet en genial teknik for at undgå at blive spist af den store hvide haj.

20:00  

Sommertogtet - lyden af vores land (1:6)
Sommertogtet - lyden af vores land (1:6) I DR1s nye store sommerprogram stævner vært Troels Lyby ud med det ikoniske træskib "Aron af Svendborg". Med sig har han i hvert program tre af Danmarks største musikalske stjerner; denne gang Mads Langer, Peter Sommer og Lis Sørensen. Sammen drager de alle ud på et to-dages sommertogt i vores smukke land. Undervejs vil stjernerne optræde med nogle af de sange, som har betydet allermest for dem i deres liv. Der er med andre ord lagt op til utallige skønne øjeblikke og ikke mindst masser af ægte sommerstemning, når Danmark viser sig fra sin allerdejligste side.

DR2

20:00  

Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul (5:7)
Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul (5:7) Den britiske kok, Rick Stein, holder af at opleve andre landes kultur og ikke mindst deres køkkener. Den gastronomiske rejse går gennem landene i det gamle Byzantiske Rige, Italien, Kroatien, Albanien, Grækenland og Tyrkiet. Rick fortsætter sin rejse i den sydlige del af Grækenland, hvor han får den bedste hjemmelavede moussaka, han nogensinde har smagt. I sit køkken på Symi laver han galaktoboureko, Grækenlands mest populære dessert.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (15)
F for får V (15)

18:15  

Kasper og Sofie II (4)
Kasper og Sofie II (4) Kasper og Sofie leger spøgelser og monstre i børnehaven. Randi fortæller uhyggelige spøgelseshistorier, som hendes far fortalte hende, da hun var lille. Kasper tænker over, hvorfor nogle godt kan lide at blive skræmt. Sofie tror ikke, hun er let at skræmme, så da Kasper overnatter hos hende, vil hun gerne have, at Maria fortæller dem en spøgelseshistorie. Selvom de ved, at historien er opdigtet, bliver Kasper og Sofie lidt bange bagefter.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (15)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (15)

18:40  

Pyjamasheltene II (18)
Pyjamasheltene II (18)

18:50  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:15  

Zorro (2)
Zorro (2) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VII (8)
Svampebob Firkant VII (8)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Belgravia (2:6)
Belgravia (2:6) Mod sin mands ønske afslører Anne Trenchard parrets hemmelighed for lady Caroline Brockenhurst. For at finde ud af mere beslutter Caroline at invitere sagens intetanende hovedperson til selskab. Det tvinger James Trenchard til at komme med en tilståelse over for sin hustru.

22:05  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Vært: Josefine Høgh.

22:30  

The Program
The Program Verden har brug for helte, og omkring år 2000 er Lance Armstrong den ultimative sportshelt. Først sejrer han over en kræftsygdom - og derefter vinder han Tour de France syv år i træk. Men det er ikke alle, der tror på eventyret. Journalisten David Walsh er overbevist om, at Armstrong bruger forbudte stoffer, og han begynder at jage beviser, der kan afsløre amerikanerens dopingmisbrug. Medvirkende: Ben Foster, Chris O'Dowd, Guillaume Canet, Dustin Hoffman m.fl. Instruktion: Stephen Frears.

DR2

21:30  

Sylvia Plath - Glasklokken
Sylvia Plath - Glasklokken Sylvia Plath er en af det tyvende århundreders største kvindelige forfattere og lyrikere. I sin eneste roman, 'Glasklokken', skildrer hun vanskelighederne ved at være kvinde og leve med begrænsningerne i 1950'ernes USA - og om livet med depression og selvmordsforsøg. Her dykker vi ned i historien bag hendes semi-biografiske beretning, suppleret med vidnesbyrd fra hendes venner og datter, Frieda Hughes.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Det gode råd
Det gode råd Folk bruger og betaler sig fra terapeuter og psykologer som aldrig før. Der er ikke mangel på sjælesorg. Men når livskrisen rammer, er det kun de færreste, der opsøger præster eller andre religiøse og spirituelle vejledere. Med "Det gode råd" vil vi undersøge i hvilket omfang, religionen kan give svar og trøst i livets svære stunder. En personlig skæbne er omdrejningspunktet for en samtale mellem vært Paula Larrain og et panel af op til tre religiøse vejledere, der rådgiver om en konkret problemstilling ud fra et åndeligt perspektiv.

23:50  

Kald mig bare brun (1:3)
Kald mig bare brun (1:3) Skuespilleren og manuskriptforfatteren Anna Neye er født og opvokset i Danmark og har spist stegt flæsk og persillesovs hele sit liv, meeen der er bare en lille bitte ting. Hun er brun. Hun har dog altid fået af vide af sin hvide danske mor, at hudfarve intet betyder i Danmark. Men hvis det virkelig forholder sig sådan, hvorfor diskuterer, vi så stadig, om folk har ret til at kalde sådan én som hende for "neger"? I denne serie undersøger Anna Neye, hvordan brune danskeres liv har taget sig ud fra 1600-tallet og frem til i dag. Om hvordan brune danskere er blevet portrætteret og benævnt.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:05  

Mord uden grænser (2:8)
Mord uden grænser (2:8) The Team. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2015 Den litauiske milliardær Marius Loukauskis sættes i forbindelse med efterforskningen. Loukauskis mistænkes for at lede et stort kriminelt netværk, som opererer med menneskehandel og tvangsarbejde. Han har en topplacering på Europols liste men har indtil videre været urørlig. Den berømte jazzsangerinde Iris Gabler udlover en dusør for oplysninger, der kan føre til anholdelsen af Marias morder. Maria var hendes datter. Uegnet for børn. Harald Bjørn: Lars Mikkelsen. Jackie Mueller : Jasmin Gerat. Alicia Verbeek : Veerle Baetens. m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm & Peter Thorsboe. Instruktion: Kathrine Windfeld. Foto: Morten Søborg. Musik: Jean-Paul Wall. Produktion: Nordisk Film og ZDF i samarbejde med bl.a. DR.

01:05  

Mord med miss Fisher (30)
Mord med miss Fisher (30) Den glamourøse Phryne Fisher har startet sin egen detektivvirksomhed i 1920'ernes Melbourne. Den ene gådefulde sag efter den anden lander på hendes bord, men heldigvis er Phryne lige så skarpsindig, som hun er handlekraftig.

02:00  

Mord med miss Fisher (31)
Mord med miss Fisher (31) Den glamourøse Phryne Fisher har startet sin egen detektivvirksomhed i 1920'ernes Melbourne. Den ene gådefulde sag efter den anden lander på hendes bord, men heldigvis er Phryne lige så skarpsindig, som hun er handlekraftig.

03:00  

Kystvagten (17:68)
Kystvagten (17:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

03:45  

Bonderøven 2015 (13)
Bonderøven 2015 (13) Gæssene på Kastaniegården er nu blevet så store, at de får et større kar til at bade i. Frank piller en gammel gadedør ud af en ejendom i Aarhus. Døren skal bruges til hovedindgangen i det nye stuehus. I Sverige er det blevet tid til at rense lindebast i den rivende strøm i et vandløb, og derhjemme skal Johan og Alma teste om det er de gule, orange, eller lilla gulerødder, der er bedst.

DR2

00:20  

Det sorte kapitel
Det sorte kapitel Billedkunstneren Jeannette Ehlers og instruktøren Maya Albana blev hjerteveninder da de var børn. De er døtre af danske mødre og fædre fra henholdsvis Trinidad og Malaysia. Mens Maya i sit voksne liv føler sig, som en helt almindelig dansker, identificerer Jeannette sig som sort. Al hendes kunst er et opgør med den strukturelle racisme, hun mener præger vores danske tankegang og samfund. Det går op for Maya, at der et kapitel i deres fælles historie, hun intetanende har sprunget over.

01:20  

Imelda - den stenrige førstedame
Imelda - den stenrige førstedame Amerikansk/dansk prisbelønnet dokumentarfilm fra 2019 Imelda Marcos, Filippinernes tidligere førstedame, blev berømt først for sin skønhed og skosamling, og siden for sit fald fra magtens tinder og flugt ud af landet i 1986 med diamanterne godt gemt i børnenes bleer. Nu er hun tilbage og fast besluttet på at få sin søn, Ferdinand 'Bongbong', valgt som vicepræsident for den kontroversielle præsident Duterte. Den prisvindende dokumentarist Lauren Greenfield har fået eksklusiv adgang til Marcos, der i filmen åbent fortæller (sin egen version af) historien om førstedamen, der ville være hele befolkningens moder.

02:55  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, MARIBO.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0705194524