Maribo
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 18. september 2023

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 18. september 2023

DR1

05:05  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:55  

Timian, tonic og tomater II (5:8)
Timian, tonic og tomater II (5:8) Svensk madserie fra 2019. (Timjan, tupp & tårta) Dagens gæstekok er tv-profilen og kokken Paolo Roberto, som byder på to af sine absolutte favoritopskrifter. Zeina laver vegetarisk ragout, Sandra viser, hvordan man griller hele fisk, og Lisa laver vidunderlig syltetøj.

06:56  

OBS
OBS OBS - Oplysning til Borgerne om Samfundet. Denne gang en test fra Diabetesforeningen. en hjernetest fra Alzheimerforeningen og sidste indslag er om at passe på havmiljøet.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Babettes Gæstebud med Brdr. Price (1:2)
Babettes Gæstebud med Brdr. Price (1:2) Brødrene Price udlever deres livslange drøm om at genskabe en af litteraturhistoriens berømte måltider: Babettes Gæstebud. Men det er ikke ligetil. Brødrene skal ud i et større kulinarisk detektivarbejde for at finde ud af, hvad middagen rent faktisk består af. Vi er med dem i jagten på de perfekte råvarer,og det at skabe rammerne for det perfekte selskab i Karen Blixens ånd. Værter: Adam og James Price

08:15  

Dyr fanget på kamera (2:2)
Dyr fanget på kamera (2:2) Britisk naturserie fra 2021. (Animals with Cameras) Hvordan ser verden ud fra vilde dyrs synsvinkel? Naturfotografen Gordon Buchanan undersøger denne gang nogle af Australiens mest ikoniske dyr ved hjælp af specialkameraer, der bæres af dyrene selv. Tag med op i luften og i skjul om natten, og oplev dyrenes ekstraordinære liv og adfærd set gennem deres øjne.

DR2

06:10  

Deadline
Deadline Tiden er inde til at øge EU-samarbejdet og invitere flere lande med indenfor. Det var budskabet i kommissionsformand Ursula Von Der Leyens store tale om unionens tilstand, der for alvor skyder valgkampen til EP-valget 2024 i gang. Astrid Berg spørger to spidskandidater, Stine Bosse fra Moderaterne og Dansk Folkeparits Anders Vistisen, om de er enige med kommissionsformanden.

06:35  

Deadline
Deadline Hvad siger det om Ruslands rolle i verden at Putins nyeste ven er Nordkoreas Kim Jong-Un. Peter Viggo Jakobsen og Anna Libak er gæster hos Issa Jeppesen

07:05  

Deadline
Deadline Landbruget er blevet den helt store kampplads, når det kommer til den grønne omstilling. Vi tegner et portræt af den danske bondesjæl og tager en debat om, hvorvidt naturen kan overleve, hvis Danmark fortsætter med at være det landbrugsland, det er i dag? Og hvordan landbruget omvendt kan overleve hensynene til naturen?

07:30  

Deadline
Deadline Robusthedskommissionen har nu givet sit bud på, hvordan vi løser rekrutteringskrisen i sundhedsvæsenet. Men vi kommer ikke i mål, hvis ikke vi sænker vores forventninger, vinker farvel til visse rettigheder, og indstiller os på forskelsbehandling i det danske sundhedsvæsen. Issa Mahmoud Jeppesen taler med kommissionen og spørger Socialdemokratiet, om de er klar til at følge anbefalingerne.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet II (5)
Ramasjang Mysteriet II (5) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (19)
Ernest & Celestine (19)

06:15  

Sarah og And (10)
Sarah og And (10)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Slangebid og for tidligt født (6)
Bamselægen - Slangebid og for tidligt født (6) Vegas bamse Sia har rigtig ondt på det ene ben. Bamselægen Sandra opdager et mærke på benet. Det viser sig, at Sia er blevet bidt af en hugorm. De undersøger, om det har affødt en infektion i kroppen. Det har det ikke, og Vega kan få Sia med hjem igen. Inden da hjælper hun Sandra med at gå stuegang hos en præmatur bamse, altså en bamse, der er født for tidligt.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Nu har Motor Mille og Børnebanden kortet til de sure mænds rigtige lager af Vokseværk. Børnebanden forklæder sig som tønder, så de kan komme ind på lageret, og Motor Mille bruger en knallert og en monstertruck til at lokke de sure mænd væk.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:13  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:25  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (9)
Hey Duggee (9)

07:40  

Onkel Rejes sørøvershow II (10)
Onkel Rejes sørøvershow II (10) Dr. John har kidnappet Carls storesøster Dagmar for at koge hende om til skønhedscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en Super Puster 2000, Mor Karens luftskib og en tur til både Fyn og Det Røde Hav. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (7)
Vidundervovsen Vaffel (7)

08:30  

Mission Valhalla (1)
Mission Valhalla (1) Gjallarhornet er blevet stjålet! Hornet, der skal varsle guderne, når de onde jætter er på vej mod Asgård, er væk. Ragnarok kan være nær, og det er ikke så godt, hvis guderne ikke opdager det i tide. Ungdommens gudinde Idun drager sammen med den modige, jordiske heltinde Ida ud for at skaffe Gjallarhornet tilbage. For Valhalla!

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

09:15  

Curlingklubben på sabbatårsrejse 2:5 - Månen er fuld - ligesom mig
Curlingklubben på sabbatårsrejse 2:5 - Månen er fuld - ligesom mig Maria og Christian skal til fullmoon party i Koh Phangan med alt, hvad det indebærer af neonmaling i face, buckets med (alt for) stærk alkohol og en mission om at få nye backpacker-venner. Men hvem fra Curlingklubben er egentlig bedst til at smalltalke med fremmede? Og kan man virkelig købe en hat med thaibaskilikum på?

09:15  

Curlingklubben på sabbatårsrejse 3:5 - Spørger du mig på kamera, om jeg har rejs
Curlingklubben på sabbatårsrejse 3:5 - Spørger du mig på kamera, om jeg har rejs Curlingklubben skal passe PTSD-elefanter og besøge Bangkoks svar på Istedgade - hvor der er "pussy razorblade" på menuen. Og så skal vi finde ud af, hvor stor sandsynligheden er for sprutteskid, efter Maria og Christian har spist street food, der "lugter lidt off"...

09:35  

Husdrømme X (5:10)
Husdrømme X (5:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Tryllekunstneren Henrik og hans kone Maria har købt deres gamle barndomshjem i Saltsjöbaden, og nu drømmer hele familien om at forvandle det beskedne 1960'er-hus til en hvid funkisdrøm med en spektakulær udsigt. Men at skabe noget nyt i et historisk kvarter som Saltsjöbaden er sværere, end de havde forestillet sig. Heldigvis kan Henriks gamle kammerat fra folkeskolen stadig et par tricks.

10:35  

Min have (9:9)
Min have (9:9) Norsk haveprogram fra 2018. (Hagen min) Sæsonens sidste havebesøg nøjes ikke med én have. Kolonihaven Borregaard i Sarpsborg består af hele 29 små hyggelige og smukke oaser.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (16:25)
Antikkrejlerne XXIV (16:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Hvem bruger bilerne som nøddeknækker?
Vilde vidunderlige dyr: Hvem bruger bilerne som nøddeknækker? Inde i byen ligger der nødder på vejen, som knaser når bilerne kører henover dem. Det er et meget klogt dyr, som har smidt nødderne på vejen, så nøddeskallerne bliver knækket af bilerne. Men kan du gætte hvilket dyr, der er så klogt, at det bruger bilerne som nøddeknækker?

09:17  

Vilde vidunderlige dyr: Egernet snyder en nøddetyv?
Vilde vidunderlige dyr: Egernet snyder en nøddetyv? Et egern gemmer et forråd af nødder i jorden. Men et andet egern ser det og stjæler en af nødderne. Egernet må derfor være mere forsigtigt. Måske kan egernet snyde nøddetyven, så det ikke mister flere af sine nødder?

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Svaner i slåskamp (9)
Sød, nuttet og i fare - Svaner i slåskamp (9) Josefine, Olivia og Emma er skræmte, for midt på stien ved Damhussøen ligger en hjælpeløs svane. Folk kommer meget tæt på den og er sure over at den ikke flytter sig. Men pigerne kan se den har det skidt, så de ringer efter en dyreambulance. Sammen får de hjulpet svanen ned i søen, men så forsøger de andre svaner at drukne den. Pigerne vil redde svanen og finde ud af, hvorfor de andre svaner er så onde.

09:30  

MikroMakkerne | Skorpiontægen
MikroMakkerne | Skorpiontægen

09:42  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er mange forskellige former for fossiler. Det kan være af planter, dyr og endda af fodspor. For at noget kan blive fossilt, skal forholdene være de rigtige, og der skal gå mange millioner år.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:00  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Cirkusliv i savsmuld (6)
Cirkusliv i savsmuld (6) Cirkusdirektøren er sløj i dag og må blive i sengen. Jacob jonglerer med de citrusfrugter, som skal blive til en sund-surhedsdrik.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at ørentvister kravler ind i dit øre? Tag med Lille Nørd på ørentvist-jagt, og se hvorfor Katrine vil skrumpe Anders i sin magi-maskine.

11:00  

Onkel Rejes Sørøvershow (8)
Onkel Rejes Sørøvershow (8) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Johanna, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lommetørklæde, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Johanna og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:25  

Skæg med bogstaver - D
Skæg med bogstaver - D Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet D, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han dråber på sin øde ø.

11:45  

Vilde venner (8)
Vilde venner (8) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave lækker egernmad, vaccinere en ræveunge og hjælpe en svane væk fra en farlig vej.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2020: Et 13 meter langt knuseværk og 2 små lam
Bonderøven 2020: Et 13 meter langt knuseværk og 2 små lam Hos Frank er der besøg af den største maskine, der, indtil nu, har været på Kastanjegården. Et 13 meter langt knuseværk der forvandler den gamle stald til grus. Og midt i det hele kommer der to nye lam til verden.

12:45  

Nak & Æd - en kortnæbbet gås på Værnengene (2:10)
Nak & Æd - en kortnæbbet gås på Værnengene (2:10) Sæson 4 (2013). Det er blevet december, og Jørgen og Nikolaj er draget vestpå til et område ved navn Værnengene - Vestjyllands svar på Christiania. Her er fine gamle træhytter, plads til store armbevægelser og måske en kortnæbbet gås over bålet, hvis det da lykkes Jørgen at skyde en... Ellers må kokken bruge fantasien og kaste sig ud i en ret med muldvarper - velbekomme. Sendt første gang 23.10.13

13:25  

I hus til halsen X (6:8)
I hus til halsen X (6:8) Kim (57) har haft sin landejendom i Billund til salg i 2,5 år og er tæt på at miste alt håb. Han er fanget i en massiv gæld, og hvis det ikke var for hans niece Mette (33), var huset for længst røget på tvang. Designer Søren Vester har den store plan klar: vægge skal væltes, nye skal op, og så vil han prøve at male et bord ved hjælp af en spand vand. Tømrer Dennis Salomonsen giver tips til at sætte en væg op, og ejendomsmægler Line Frank sætter alt ind på at få huset solgt.

13:25  

I hus til halsen X (7:8)
I hus til halsen X (7:8) Camilla (32) og Martin (35) er skilt, men selv om samarbejdet er godt, så er økonomien skidt, for de kan ikke få deres fælles hus solgt. Heldigvis står venner, familie og de tre eksperter klar til at hjælpe med både at rive ned og bygge op. Designer Søren Vester tryller med en 90'er reol, tømrer Dennis Salomonsen snedkererer en hyggekrog i køkkenet og ejendomsmægler Line Frank har en decideret lorteopgave til Søren.

14:25  

Kender Du Typen? 2015 (13)
Kender Du Typen? 2015 (13) Hvilken kendt dansker har en pink spisestue, en gulerodsfarvet dagligstue - og et lyserødt bidet? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, når "Kender du typen?" går på opdagelse i et kulørt Rungsted-hjem. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:05  

Luk op Luk i - FARVEL
Luk op Luk i - FARVEL Katrine skal sige farvel til sin ven Magnus, der skal flytte til en anden by. Det er hun ked af, men Sofie hjælper hende med at se, at farvel også er på gensyn. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at sige farvel.

12:25  

Ramajetterne II (4)
Ramajetterne II (4) Der er kaos i Ramasjang Lufthavn. Kan det mon være den nye dygtige medarbejder, som Kristian har ansat, der i virkeligheden er skyld i alle problemerne?

12:49  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) John skal se gamle film med Oldemor. Sammen ser de filmen om dengang Oldemor fik Buller, og John kommer til at tænke på, at Buller faktisk er hans hund, og slet ikke Oldemors, men det er Oldemor vist ikke enig i.

12:55  

John Dillermand (16)
John Dillermand (16) Livet er sjovere med venner! Og nogle gange vil man så gerne have en ven, at man både komme til at stjæle slik og fyre krudt af for at være sej, også selvom man godt ved det er dumt. Men heldigvis kan det også være sejt at stå ved sig selv og sin diller.

12:55  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! De glade drenge fra Team Hippie giver Bonderøvene kamp til stregen i den første semifinale. Det kommer til at gå vildt for sig, når de to hold skal køre om kap på Striben, undgå at glide når Specialbanen byder på et underlag af spejlblankt is, og gi' den max gas på Ramasjang Ringen. Dagens vindere får den første plads i finalen i årets Ramasjang Rally.

13:20  

Heino fikser alt - Cyklen (12)
Heino fikser alt - Cyklen (12) Malthe har brug for hjælp med sin cykel, men Heino misforstår Malthe en smule, og det går ikke helt som planlagt.

13:30  

Monster Buster
Monster Buster Tvillingerne Alaska og Østen har problemer med hvert sit fantasi-monster. Østen har en dum zombie, og Alaska har en heks, der halter. Heldigvis ved MonsterBuster Mille lige, hvad der skal gøres - og sammen laver de tre en snedig fælde med mudder, sjove snorkelyde og et fangenet. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Bum har lavet et lykkehjul, der kan spinnes og udløse præmier. Sprinter og Leo er skeptiske, men hvor farlig kan sådan en leg egentlig være? Desværre viser det sig, at Bum har haft skumle bagtanker med sin gave. Lykkehjulet er en supermagnet, der er blevet opladt af de mange omdrejninger, og nu er en masse metalholdige meteorer på vej mod Bakkeby!

13:52  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) På Jorden sætter man flag på det sted, der er ens. Sprinter har derfor hejst et Bhilka-flag på rådhuset i Bakkeby. Til Sprinters store overraskelse har DiktaThor overhørt det hele og er begyndt at sætte DiktaThor-flag på de steder, ingen har taget. Kun Leos gode ide kan få Sprinter til at indse løsningen, da byen jo pludselig er delt op i to.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Basker kan ikke finde sine briller, så Sprinter og Leo må hjælpe hende til at huske tilbage på hvor og hvornår, hun sidst havde dem. Den rejse viser sig desværre at indeholde en del møder med Sprinters ærkefjender.

13:55  

Oda Omvendt (5)
Oda Omvendt (5) Mats har sjippetove med i børnehave - han elsker nemlig sport. Balder får Mats' to mødre til at indføre stilleleg, for det går virkelig ikke med de vilde fysiske projekter! Heldigvis har Mats hørt om Oda Omvendt fra sine venner - og sammen får Oda og Mats hans mødre op af sofaen. Men Balder har fået nok af skøre, fantasifulde forældre - og stjæler derfor de voksnes fantasi!

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) Basker synes ikke, det er sjovt at være den, der altid siger nej. Sprinter giver hende derfor en ja-hat. Det hele forvikler sig senere, da hun pludselig er blevet DiktaThors allierede. Hun kunne jo kun sige ja, da han spurgte... Måske er løsningen bare, at Basker skal mærke efter, og at hun kender svarene uden, at der skal være så mange regler.

14:10  

Onkel Rejes fede sommerferie (7)
Onkel Rejes fede sommerferie (7) Onkel Reje er blevet bortført af en UFO og holdes til fange af selveste UFO-kongen Uffe O, der vil bruge ham som fødemaskine. Men Onkel Reje har andre planer og tager sagen i egen hånd. Nede på jorden er Onkel Rejes naboer Didrik og Skidrik helt oppe at køre over et Onkel Reje er væk, for nu kan de endelig blive formand for Foreningen af Danske Børnehadere. Brille og Krølle savner dog Onkel Reje, men så er det heldigt for Brille, at han har en magisk sten.

14:25  

Motor Mille og uniformerne - Soldat (6)
Motor Mille og uniformerne - Soldat (6) Motor Mille får lov til at køre en kæmpe maskine da hun besøger en flok soldater. Men hun lærer også, hvorfor det er så vigtigt, at der er rent på stuerne, og hvorfor fælleskabet også er så vigtigt for at kunne hjælpe andre. Sammen med soldaterne skal Motor Mille ud på en forhindringsbane, hvor deres samarbejdsevner bliver sat på prøve.

14:40  

Kika og Bob (13)
Kika og Bob (13) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:10  

Mord med dr. Blake (21)
Mord med dr. Blake (21) Australsk krimiserie fra 2015. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

15:10  

Mord med dr. Blake (22)
Mord med dr. Blake (22) Australsk krimiserie fra 2015. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

16:05  

Mord med dr. Blake (23)
Mord med dr. Blake (23) Australsk krimiserie fra 2015. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

17:05  

Jordemoderen V (8:10)
Jordemoderen V (8:10) Engelsk dramaserie fra 2016. (Call the Midwife) Den prostituerede Lizzie bliver udsat for et voldeligt overfald. Hun er uden skyld, men hændelsen fylder hende alligevel med skam, så hun lader være med at anmelde forbrydelsen. Dermed er en farlig mand stadig på fri fod, og snart bliver endnu en kvinde overfaldet.

DR2

17:25  

Teorien om det hele - med Holger Bech Nielsen - Skabelsen
Teorien om det hele - med Holger Bech Nielsen - Skabelsen Holger Bech skal bruge en blyant, en glaskugle og et skakbræt til at forklare big bang og skabelsen af det univers vi kender i dag. Tag med på en kosmisk rejse i universet, fra den spæde begyndelse med Big Bang, liv og molekyler til armageddon og verdens ende, når den 78-årige professor i højenergifysik, Holger Bech, fortæller sin version om 'Teorien om det hele'. Du skal lære hvornår stjerner og planeter fødes og om sorte perler, der flyver gennem universet og som måske rammer os en dag. Sendt første gang 27.12.2019

17:25  

Guldkorn 1980'erne: 1984
Guldkorn 1980'erne: 1984 DRs arkiver er en guldgrube af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det, der prægede helt almindelige danskeres hverdag i 1980'erne? Vi har været en tur i arkiverne og har fundet nogle af alle de små, store, sjove, alvorlige og underfundige øjeblikke, der gled hen over skærmen i 1984.

17:45  

Besat af veteranbiler
Besat af veteranbiler Knud Erik Guldager erkender blankt, at hans veteranbiler ikke kører langt på literen. Han foretrækker de potente modeller, der kan give selv moderne biler baghjul. I hans samling er biler fra et helt århundrede, og alle kan de køre. Vært Trine Ross tager med Knud Erik Guldager på skovtur i en af de gamle biler, og sammen samler de tips og tricks på et veteranbil-træf. I serien "Besat af" besøger Trine Ross passionerede samlere over hele landet. Tilrettelæggelse Charlotte Rafn Sendt første gang 25.11.14

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Karlas Fantalastiske Klasse - Fodboldkampen
Karlas Fantalastiske Klasse - Fodboldkampen Karla og Spy spiller fodboldkamp mod Heinz og Flemming. Det ser ud til, at drengene vinder stort, indtil Flora dukker op.

16:30  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Vovserne redder en løbsk hane + Vovserne redder en indesneet ko

16:50  

Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangskat
Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangskat Rosa besøger Isa og de finder sammen på et eventyr om Isas sovedyr Stampe. Han er en kanin med soldateruniform og en flot tromme. I eventyret bliver han til en livvagt på slottet i landet Stilleland. Her har Kong Søvnløs bestemt, at alle skal være helt stille, fordi han ikke har kunne sove i 100 år. Men Stampe er så glad for at tromme, at han ikke kan lade være. Hans trommespil tilkalder Prinsesse Sangskat og sammen spiller og synger de, selvom de ikke må. Spørgsmålet er, hvad kong Søvnløs siger til musikken, og om han nogen sinde falder i søvn?

17:15  

Bamselægen IV
Bamselægen IV Bamselægen Sandra og Portør Ole, som er i gang med at uddanne sig som ambulancebehandler, bliver ringet op af Helena, fordi hendes bamses hoved sidder fast i en babygynge ude i haven. Hvordan får de mon hovedet ud igen, og er der sket mere med Helenas bamse? Der skal handles hurtigt, så det er godt, at Bamselægen er parat.

17:25  

Spørg Kristian
Spørg Kristian Hvorfor kan dit tis blive rødt af, at du spiser rødbeder? Hvordan kan det være at mennesker er så intelligente i forhold til andre dyr? Og hvorfor er det egentlig lige, at lort lugter? Se med og find ud af, om det lykkes Kristian og hans sjove eksperter at besvare de mange spørgsmål.

17:35  

Stop!
Stop! At vente på sit lørdagsslik til det bliver aften er noget af det værste Maja ved. Efter mange års mislykkede forsøg på at lægge hånd på godterne inden aftensmaden har hun nu endelig udklækket et vandtæt plan.

17:45  

Stop!
Stop! Maja møder en fremmed, som fortæller om en velbevaret hemmelighed, som må opklares. Er familiens nye, strenge skærmtid virkelig så retfærdig som mor og far siger den er?

17:55  

F for får V (20)
F for får V (20)

DR1

18:00  

Antikduellen (3:12)
Antikduellen (3:12) Antikduellanterne Casper Svejstrup og Rikke Fog handler i Skjern. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. I denne uge dyster Casper Svejstrup, der har butikken Krejlerbixen i Nykøbing Mors, og Rikke Fog, der kommer fra Kildevang Antik ved Næstved. Og i dag jagter de skatte i Skjern og omegn.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Hammerslag - I første række på Klippeøen
Hammerslag - I første række på Klippeøen Bornholm er en højtelsket ferieø for mange danskere. Derfor er Hammerslag denne gang taget til klippeøen, hvor vært, Sofie Østergaard, inviterer inden for i to boliger beliggende direkte til Østersøen. Lars Lyng og Kristine Virén dyster mod Christian Torp og Mira Lie Nielsen, når turen først går til Teglkås, hvor de skal gætte prisen på en flexbolig der byder på mange kvadratmeter, lokale materialer, og ikke mindst en stor terrasse mod vandet. Konkurrencen fortsætter i Bølshavn, hvor de skal se et sjældent udbudt hus fra 1954 med velbevarede detaljer og en udsigt, der tager pusten fra eksperterne.

20:30  

Loppen & Lærlingen (2:8) - Den med telefonlampen
Loppen & Lærlingen (2:8) - Den med telefonlampen Lærlingene Janik og Freja konkurrerer om at gøre den bedste handel på marked i Brørup. De får god hjælp af to rutinerede genbrugseksperter, men hvem kan renovere tingene bedst og få solgt varerne med størst fortjeneste?

DR2

18:20  

Weekendtur til Amsterdam
Weekendtur til Amsterdam Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Frisind, Anne Frank og Firsårskrigen. Tag med Gregg Wallace til den Hollandske hovedstad, Amsterdam - en af Europas smukkeste byer. I løbet af tre dage cykler han rundt og udforsker byens ikoniske kunstgallerier, berømte kanaler og blomstermani. Og han opdager, hvorfor denne by er kendt som det mest liberale sted i Europa.

19:05  

Verdens smukkeste togrejser - Sverige
Verdens smukkeste togrejser - Sverige Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Mora til Gällivare. Tag med Indlandsbanan, et italienskbygget tog fra 1970'erne, der kun kører ti uger hver sommer i det vestlige Midtsverige. Ruten på 1100 km tager tre dage, går forbi Storsjön, hvor et søuhyre siges at husere, gennem svensk Lapland og ind i polarcirklen. Undervejs udforsker vi de dekorative dalar-træheste, et berømt røgeri, vidunderlige landskaber samt rensdyr og til slut Sarek nationalpark.

19:50  

Filmperler: Beskytteren
Filmperler: Beskytteren Oscarnomineret kinesisk drama fra 2019. (Shaonian de ni) Teenagepigen Chen Nian er vidne til, at en af kammeraterne springer i døden fra en skolebygning. Årsagen til selvmordet skal findes i lang tids mobning, men dødsfaldet ændrer ikke på mobbernes adfærd. I stedet bliver Chen det nye offer, og hun udsættes for utallige grove overgreb. I desperation søger Chen støtte hos den ungdomskriminelle Xiao, der giver hende et løfte: Han vil være hendes beskytter. Medvirkende: Dongyu Zhou, Jackson Yee, Fang Yin m.fl. Instruktion: Derek Tsang.

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Da Petronix-redderne skal forsøge at følge en lille ræveunge tilbage til nature, bliver Pup-E så knyttet til sin nye ven, at han prøver at forpurre opgaven.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (17)
Svampebob Firkant VIII (17) Er du lykkelig nu? + Brandmændenes planet

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ III
Vilde Kræ III

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn For at undgå for meget fysisk kontakt med monstre, tager børnene på fotosafari. Men tre nyfødte Glarbergastlinger vender helt op og ned på den plan.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

De særligt farlige II (2:3) På fri fod
De særligt farlige II (2:3) På fri fod Jubas skal i retten, hvor en dommer skal vurdere, om han er klar til at få lempet sin dom. Efter 7 år på Kofoedsminde skal Jan HC flytte til et åbent bosted i Randers. 26-årige Zacharias har siddet bag hegnet, siden han var 19, på den hårdeste domstype, man kan få, og hans mor Heidi kæmper for at få ændret hans dom.

22:00  

Annika II (5:6)
Annika II (5:6) Britisk krimiserie fra 2023. Morgan begynder at arbejde på et afsidesliggende øko-feriested, og Annika lægger vejen forbi for at støtte sin datter. Men ferien får en brat afslutning. En bygningshåndværker findes nemlig druknet i en nærliggende å. Samtidig må Annika trækkes med sin far, som minder hende en hel del om Shakespeares King Lear.

22:45  

Annika II (6:6)
Annika II (6:6) Britisk krimiserie fra 2023. En husbåd står i brand i en af Glasgows kanaler. Da Annika ankommer til stedet, opdager hun, at ofret, der findes død om bord, er en tidligere politikvinde. En løsladt morder bliver hovedmistænkt i sagen, ikke mindst fordi det var mordofret, der fik ham sat bag tremmer. Men måske er sagen mere kompliceret end som så.

23:35  

Next Level Chef II (13:15) Surf and turf
Next Level Chef II (13:15) Surf and turf Amerikansk madserie fra 2023. (Next Level Chef) De seks kokke skal hver især lave deres version af en velkendt klassiker: surf'n'turf. Fisk og kød i én ret, der udfordrer smagsløgene og bliver smukt præsenteret. En af kokkene har været tæt på at ryge ud af konkurrencen tre gange i træk og sidder stadig fast i kælderen. Kan han kokkerere sig op på næste niveau?

DR2

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Loch Ness-mysteriet (1:3) Monsteret
Loch Ness-mysteriet (1:3) Monsteret Britisk dokumentarserie fra 2022. (Monster: The Mystery of Loch Ness) Det skotske højland, april 1933. Ægteparret Mackay kører langs Loch Ness og opdager pludseligt noget stort i vandet. En journalist betegner det som "et monster", og Loch Ness-uhyret er født. Turister strømmer til området, og aviser verden over beretter om det. Men der er ingen solide beviser. I 1960 kommer de første filmoptagelser af det, der ligner et enormt dyr, der svømmer over søen. Kan optagelserne overbevise skeptikerne?

23:35  

Pandemiernes tidsalder
Pandemiernes tidsalder Sydafrikansk dokumentar fra 2022. (Time of the Pandemics) To dødelige sygdomme spreder død og ødelæggelse med 50 års mellemrum: hiv/aids i 1980'erne og covid-19 i 2020'erne. Epidemier afslører, hvor ens mennesker er verden over, men blotlægger også store uligheder mellem rig og fattig, sort og hvid. USA's og Sydafrikas sundhedsvæsen blev tvunget i knæ af de to vira. Politik og medicinalindustrien bestemmer prisen og adgangen til medicin. Men hvordan bliver medicin og vacciner tilgængelig for alle?

TVR
DR1

00:20  

Divergent
Divergent Amerikansk actionthriller fra 2014. Teenageren Tris vokser op i fremtidens Chicago, hvor alle gennemgår en personlighedstest og derefter placeres i grupper med andre, der har samme grundlæggende karaktertræk. Da Tris bliver testet, viser det sig, at hun er 'divergent' - en afviger, der har træk fra flere af de fem grupperinger. Det er et farligt testresultat, for stærke kræfter er ude på at udrydde alle afvigerne. Medvirkende: Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet m.fl. Instruktion: Neil Burger.

02:20  

Mord med dr. Blake (18)
Mord med dr. Blake (18) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) En kunststuderende findes myrdet. Dr. Blake tilkaldes for at opklare hvordan - en opgave, der ikke er helt ligetil. Sagen fører Blakes tanker tilbage til hans afdøde mor. Det gør ham klogere på sig selv - og afdækker en hemmelighed om hans mor.

02:30  

Mord med dr. Blake (19)
Mord med dr. Blake (19) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) En præst findes død i skriftestolen. Blake konkluderer hurtigt, at der ikke er tale om naturlige årsager. Ikke alt er godt i Guds hus. Blev præsten myrdet af et medlem af sin egen menighed?

03:25  

Antikkrejlerne XXIV (14:25)
Antikkrejlerne XXIV (14:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:25  

Hvad siger din stil? - Girlpower og grunge i 90'erne
Hvad siger din stil? - Girlpower og grunge i 90'erne Må man gerne gå med band t-shirts, hvis man ikke er en dedikeret fan? Lærke Bagger elsker 90'er stilen og har stadig i den samme stil som i 90'erne. Men hvilke elementer i vores garderobe er fra 90'erne, og hvorfor var musikken så vigtig for moden?

00:55  

Kvinden der ændrede USA
Kvinden der ændrede USA Amerikansk dokumentar fra 2020. (Aka Jane Roe) Hun blev symbolet på fri abort. USA's mest berømte rengøringskone Norma McCorvey kendt som Jane Roe. En kvinde, hvis uønskede graviditet i 1973 blev drivkraften for retssagen "Roe mod Wade", der førte til en landsdækkende legalisering af abort. Senere blev Norma kristen og glødende abortmodstander, men på sit dødsleje tilstod hun, at hendes abortmodstand var skuespil. Hvem var Norma McCorvey, og hvad var hendes sande følelser med hensyn til abort?

02:10  

Londongrad (1:3) Oligarken og faldet fra fjerde sal
Londongrad (1:3) Oligarken og faldet fra fjerde sal Britisk dokumentarserie fra 2022. (Once Upon a Time in Londongrad) Den undersøgende journalist Heidi Blake får et tip om multimillionær Scot Youngs mistænkelige død. Sammen med sit team undersøger hun en forbindelse mellem Scot og den berygtede russiske oligark Boris Beresovskij.

03:05  

Spionen III (1:8)
Spionen III (1:8) Tysk thrillerserie fra 2020. (Deutschland 89) November 1989. Der er politisk uro i Østtyskland, og den unge spion Martin Rauch får besked på at forhindre yderligere reformer - om han så skal dræbe for at udføre sin opgave. Martin har dog ikke tænkt sig at parere ordre. I stedet ser han en chance for at vælte Berlinmuren og dermed ændre historiens gang.

03:55  

Spionen III (2:8)
Spionen III (2:8) Tysk thrillerserie fra 2020. (Deutschland 89) Berlinmuren er faldet, og Martin kontaktes af adskillige efterretningstjenester, der er ivrige efter at rekruttere den legendariske "kolibri". Modstræbende lader han sig hyre af sin tidligere elskerinde Brigitte Winkelmann og CIA-agenten Hector Valdez. Hans første opgave bliver at infiltere en vesttysk terrorgruppe med base i Østberlin.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, MARIBO.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0918072245