Maribo
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 23. marts 2023

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 23. marts 2023

DR1

05:10  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:30  

Landsbyhospitalet (52)
Landsbyhospitalet (52) Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) Lægerne og patienterne på det lille hospital The Royal i 60'ernes Nordengland er tilbage. Dr. Weatherill beslutter sig for at begynde at arbejde igen, efter hun er blevet mor. Dr. Goodwin er rejst til det krigshærgede Biafra i Afrika. Her giver han en døende kvinde et løfte. Men kan han holde det?

06:15  

I vikingernes fodspor (4:6)
I vikingernes fodspor (4:6) Norsk rejseserie fra 2018. (Team Bachstad i Østerled) Øystein Bache og Rune Gokstad nærmer sig grænsen til Ukraine. Og mens deres los, Tore, må på hospitalet med et betændt knæ, går Øystein og Rune på grund og havner i en diplomatisk krise på floden mellem Hviderusland og Ukraine.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:10  

Krigens døgn: Kampflyene kommer
Krigens døgn: Kampflyene kommer Krigens frontlinje flytter sig kun marginalt, men nu er kampfly fra Polen og Slovakiet på vej mod Ukraine. Bliver det den store gamechanger i krigen? Og hvad betyder flyene for de kampe, der fortsætter med uformindsket styrke på landjorden? Vært: Kim Bildsøe Lassen.

07:40  

Den grønne optur - i USA: Fra benzindrøn til fremtids-truck
Den grønne optur - i USA: Fra benzindrøn til fremtids-truck Amerikanerne elsker deres biler! Bilen er det ultimative symbol på frihed og muligheden for at køre hen hvor man vil. Men transportsektoren står samtidig for den største udledning af CO2 i USA. Anna og Thøger undersøger hvad der skal til, for at få amerikanerne til at udskifte deres benzinbiler med en el-bil. Og så tager de til USA's varmeste by for at afprøve den ultimative fremtidsløsning; en selvkørende delebil.

08:15  

Aftenshowet
Aftenshowet Liselotte Lyngsø er gift, men i mere end et år har hun også haft et forhold til den computerskabte avatar Kim. Prins Joachim og Marie trækker lige nu overskrifter i både USA og England. Odsherred Kommune er gået viralt med opsang til Camilla, der har "tabt" en reol i rabatten. Aftenens værter er Nola Grace Gaardmand og Mark Stokholm DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

07:48  

Deadline
Deadline Udledningen af drivhusgasser skal stoppes nu, hvis ikke den gennemsnitlige temperatur over de næste årtier skal stige til mellem 3 og 5 grader. Sådan lyder konklusionen fra verdens førende klimaforskere, der har gjort status på verdensmålet om at halvere CO2-udledninger i 2030. Hvordan gør vi så det? Og er det muligt at gøre, hvor vi bevarer den nuværende vækst eller skal vækst ud af ligningen? Debat mellem investoren Tommy Ahlers og aktivisten Caroline Bessermann.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib - køber to fiskefrikadeller
Hunden Ib - køber to fiskefrikadeller

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (10)
Rosa fra Rouladegade II (10) Josefine bor i det samme hus som sin mormor. Det er rigtig hyggeligt, for så kan hun smutte på besøg, spise slik og hjælpe mormor i stalden, så tit hun har lyst. I dag smutter hun hjem til Rosa, for selv at bede om lidt hjælp, for hun vil nemlig gerne give mormor en overraskelseskage. Sammen forklæder de sig som halmballer og tager på hemmelig kagemission, for at finde ud af hvordan kagen skal være. Men pludselig kommer mormor hjem fra sin ridetur - og så er det heldigt, at Josefine kender alle de gode gemmesteder i huset.

06:00  

Luk op Luk i - VRED
Luk op Luk i - VRED Kan vrede være godt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om vrede.

06:20  

Ernest & Celestine (23)
Ernest & Celestine (23)

06:30  

Sarah og And (32)
Sarah og And (32)

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille på maskintur (3)
Motor Mille på maskintur (3) Motor Mille elsker alle store maskiner, men hun har aldrig kørt en Dumper og ved faktisk heller ikke, hvad man bruger en dumper til. Hun tager ud for at lære maskinen at kende. Og skal man flytte en bunke sand, der vejer ligeså meget som 11 elefanter, så skal man øve sig.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (10)
Onkel Rejes sørøvershow II (10) Dr. John har kidnappet Carls storesøster Dagmar for at koge hende om til skønhedscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en Super Puster 2000, Mor Karens luftskib og en tur til både Fyn og Det Røde Hav. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (58)
Vidundervovsen Vaffel (58)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie (4)
Det store Ramasjang Mysterie (4) Hanne får en ny idé til, hvordan hun kan skaffe Kristian af vejen. Hun vil lade Ronnis dræbermyrer spise ham. Alt imens har Fru Pudderkvast sendt My og Frede ud i skoven på sporet af Kristian. Men nogen udspionerer dem.

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:10  

Husdrømme (2:8)
Husdrømme (2:8) Svensk livsstilsserie. Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh besøger Erik og Marie, der netop har fundet deres drømmehus i Skåne. Det er en mere end hundrede år gammel villa, som undervejs i det, der skulle have været en lettere renovering, byder på adskillige overraskelser.

DR2
TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Ræven jager i byen
Vilde vidunderlige dyr: Ræven jager i byen Det er nat i byen. Mens de fleste børn ligger og sover i deres senge, så er der en ræv, som er på jagt efter noget at spise. Den leder efter gamle madrester i en skraldespand. Men pludselig hører den en mus, og så går ræven på musejagt i stedet.

09:10  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes store spring
Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes store spring I en altankasse helt oppe på fjerde sal har en andemor fået ællinger. Nu skal de ned i en sø for at spise. Derfor skal de springe fra taget og ned på jorden. Heldigvis er små ællinger ret gode til, at springe højt oppe fra. Men der er stadig langt ned, når man ikke har lært at flyve endnu.

09:15  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Den efterladte kanin (8)
Sød, nuttet og i fare - Den efterladte kanin (8) En stakkels hjælpeløs kanin ligger på marken helt alene og forkommen. Louise og Jonas opdager den på vej til skole og tager den med. Den har det meget skidt og de beslutter at redde den. De vil gøre den frisk igen og så skal den have et nyt hjem, hvor den kan få det godt.

09:30  

MikroMakkerne | Hvepseedderkoppen
MikroMakkerne | Hvepseedderkoppen

09:44  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurer beskyttede sig mod angreb på forskellige måder. Mange havde specielt designede kropsdele som forsvar. Ligesom rustning, skjolde og benpinde. Dette og meget mere fakta vil du finde ud af, hvis du ser Dinolaboratoriet!

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (14)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (14) Hans Ole er en mand med 2 hoveder. Det ene hoved hedder Hans, og det andet hedder Ole. Hans og Ole kommer altid op at skændes. Onkel Reje kinder en superhelt, Konfettimanden, som holder til på toppen af en skyskraber. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

10:25  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (5) - Aldabra-skildpadden
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (5) - Aldabra-skildpadden Sebastian er taget til øen Zanzibar. Her vil han prøve at finde en abe, som kun findes på denne ø. Den fire-fingrede Colobusabe. Han vil også se om han kan finde et af de dyr, der kan blive blandt de ældste i verden - den helt utroligt store Aldabra-skildpadde.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at ugler kan flyve helt lydløst? Tag med Lille Nørd på ugleeventyr og se Anders og Katrine samle et puslespil af knogler.

11:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (7)
Onkel Rejes Sørøvershow (7) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Linus, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne gulddiamantring, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Linus og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:35  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2014 (7)
Bonderøven 2014 (7) På et besøg i Nordjylland ser Frank på den kviekalv, der snart skal flytte ind på Kastaniegården. Frank hjælper og lærer, mens traktoren får nye bagdæk. Bagefter skal der arbejdes i drivhuset, inden det bliver tid til en sejltur på åen. Sendt første gang 27.02.14

12:45  

Nak & Æd - en højlandshjort i Skotland (10:10)
Nak & Æd - en højlandshjort i Skotland (10:10) Sæson 4 (2013). Det er oktober, og Jørgen og Nikolaj har pakket riflen og kokkekniven og er draget til Skotland på jagt efter en højlandshjort. De indlogerer sig på et spektakulært gammelt gods - eller rettere i gartnerens gamle skur i haven! Men udsigten over den skotske natur er stadig ikke til at tage fejl af. Her er smukt og fredeligt, kartoflerne er lige udenfor døren, og livet er dejligt. Faktisk så dejligt at man kunne blive i tvivl om, hvorvidt de to venner overhovedet gider drage hjem til Danmark igen... Sendt første gang 18.12.13

13:20  

Blandt Thailands vilde dyr (2:2)
Blandt Thailands vilde dyr (2:2) Britisk naturserie fra 2020. (Thailand's Wild Side) Behovet for at formere sig driver alt liv i Thailands vilde natur. Både fugle, elefanter og aber presses til deres yderste i jagten på den perfekte partner. Men at finde en mage er kun det første skridt. At opfostre unger kræver engagement og hårdt arbejde. Forældrene skal beskytte dem, finde nok føde til dem - og lære dem de færdigheder, der er nødvendige for at overleve.

14:05  

Hammerslag 2021 - Historiske huse
Hammerslag 2021 - Historiske huse I denne omgang af Hammerslag skal vi se en masse historiske detaljer og sjæl, når prisen skal gættes på to boliger fra 1800-tallet. Christian Torp og Mira Lie Nielsen konkurrerer mod Lars Lyng & Kristine Virén, når to historiske huse i Sydvestjylland skal prissættes. Vært, Tina Müller, inviterer først indenfor i et byhus i den gamle by Ribe, der byder på både nyt og gammelt. Dernæst går turen til Store Darum, hvor holdene skal gætte en udbudspris på et hus i ægte Morten Korch stil med stråtag og blomstrede tapeter.

14:35  

Kender Du Typen? 2018 - Med håndsæbe og hjemmebiograf
Kender Du Typen? 2018 - Med håndsæbe og hjemmebiograf Hvilken kendt dansker laver sin egen håndsæbe og besidder en musikalitet, der måske ikke falder helt i børnenes smag? Denne gang i Kender Du Typen? skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, hvem der har plads til sig selv og fire familiemedlemmer i et håndværkertilbud på Østerbro i København. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Jagten på kærlighedssvindleren (4:4)
Jagten på kærlighedssvindleren (4:4) Richard Scott Smiths fortid er ved at indhente ham. Gruppen af hans hævngerrige ekskærester beslutter sig for at tage på et roadtrip for at stoppe hans svindelnumre en gang for alle. Men de bliver nødt til at handle hurtigt, for Richard Scott Smith har allerede tre nye ægteskaber på bedding. Amerikansk dokumentar fra 2020. (Love Fraud)

12:50  

Mig og 70'erne (4:4)
Mig og 70'erne (4:4) I fire afsnit tager vi på en nostalgisk rejse til 70'erne, når vi sammen med en række kendte danskere spoler tiden tilbage til det årti, hvor de gik fra teenager til voksen. Det årti, hvor de købte den første plade og tunede knallerten, inden de drønede af sted mod det første kys og den første kæreste. Med hjælp fra musikorakel Henrik Milling, ser vi denne gang nærmere på hvordan 70'ernes musik lød. Hvad var forskellen på Sweet og Slade? Hvorfor elskede alle Gasolin'? Og hvad skete der egentlig i teltene på 70'ernes festivaler?

13:20  

Nordamerika med Simon Reeve - Texas og Mexico
Nordamerika med Simon Reeve - Texas og Mexico Britisk dokumentar fra 2019. (North America With Simon Reeve) Simon Reeve fortsætter sin tur gennem Nord- og Sydamerika. Denne gang rejser han fra Texas ind i Mexico og sydpå mod Centralamerika. På vejen møder han masser af storslået natur og historie. Mens han ved grænsen til USA oplever migrantkrise og et område hærget af narkokrig.

14:20  

Kærlighed til kanaler VII (3:4)
Kærlighed til kanaler VII (3:4) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Great Canal Journeys) Det bliver endnu sværere, når Sheila og Gyles denne gang skal navigere på Caldon og Trent & Mersey Canal. Turen går gennem The Potteries og byen Stoke-on-Trent i Staffordshire, der er kendt for sin porcelæns- og keramikindustri. Men det er ikke nemt at styre en 20 meter lang kanalbåd gennem smalle og snoede vandveje. Slet ikke, når man er nybegynder.

TVR

12:00  

Vilde venner II (6)
Vilde venner II (6) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Gorm og Ella, der har vagten i klubhuset. De skal lave vintermad til fuglene, og hjortene i Dyrehaven skal også fodres. Og så skal de forsøge at redde en helt speciel and, som har søgt tilflugt på en tennisbane.

12:20  

Sovedyr på eventyr II (1) - Allan og Piratprinsessen
Sovedyr på eventyr II (1) - Allan og Piratprinsessen Historier med børns sovedyr i hovedrollerne. Rosa besøger Vigga, som har en sovedyrshest, der hedder Allan og er meget kilden. På Viggas værelse finder de et billede af Vigga, da hun var klædt ud som en sej piratprinsesse til fastelavn. Så i eventyret bliver Allan til en pirat, der går i land på en sej piratprinsesses ø, for at røve skatte sammen med sin far. Problemet er bare, at det kan være meget svært at røve, fægte og slås som en ægte pirat, når man er så kilden som Allan.

12:35  

Ramajetterne II (3)
Ramajetterne II (3) Der er store frustrationer i Ramasjang Lufthavn. Alle har tilsyneladende glemt Øvst´ fødselsdag og han har ellers ikke snakket om andet i ugevis. Heldigvis venter verdens bedste overraskelse lige om hjørnet.

12:56  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Det er Halloween, og John skal klædes ud som noget uhyggeligt og rasle med de andre fra vejen. John har glædet sig til slik, men dilleren vil hellere lave ballade.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet kvartfinaletid i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de pæne - men rå - Farfars Drenge køre imod de modige mexicanere fra Speedy Gonzales. Der bliver kamp til stregen, når de to hold drøner ned ad Striben, ud på specialbanen på en færge og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til semifinalerne?

13:30  

Heino fikser alt - Konsollen (11)
Heino fikser alt - Konsollen (11) Adam har ringet til Heino, fordi Adams spillekonsol er gået i stykker. Heino kommer til undsætning og ordner konsollen, men det går ikke helt efter planen, og så må Adam og Heino finde på noget andet sjovt at lave.

13:40  

Monster Buster
Monster Buster Sonja er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster, der skræmmer hende ude på toilettet. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Bum har lavet et lykkehjul, der kan spinnes og udløse præmier. Sprinter og Leo er skeptiske, men hvor farlig kan sådan en leg egentlig være? Desværre viser det sig, at Bum har haft skumle bagtanker med sin gave. Lykkehjulet er en supermagnet, der er blevet opladt af de mange omdrejninger, og nu er en masse metalholdige meteorer på vej mod Bakkeby!

14:02  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) På Jorden sætter man flag på det sted, der er ens. Sprinter har derfor hejst et Bhilka-flag på rådhuset i Bakkeby. Til Sprinters store overraskelse har DiktaThor overhørt det hele og er begyndt at sætte DiktaThor-flag på de steder, ingen har taget. Kun Leos gode ide kan få Sprinter til at indse løsningen, da byen jo pludselig er delt op i to.

14:05  

Oda Omvendt (8)
Oda Omvendt (8) Esther tager instrumenter med i børnehave, og det er Balder ikke vild med; musik er ikke hans kop te. Hjemme laver Esther et orkester, men hendes forældre har hovedpine og skynder sig at fjerne instrumenterne. Kun Oda Omvendt kan hjælpe Esther med at få musikken tilbage - eller kan hun? Samtidig får Balder nyt tøj, der passer til hans drøm om at blive konge af Sort Stue.

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (12)
Onkel Rejes sørøvershow II (12) Dr. John har kidnappet Arthurs storebror Morgan for at koge ham om til bodylotion. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en næsespray, der kan gøre bussemænd til superklister, og en tur til både Spøgelsesbyen og Den hemmelige vulkan. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille på maskintur (2)
Motor Mille på maskintur (2) Motor Mille elsker at køre i store maskiner. Men hun har aldrig lært at køre en vaske ægte Monster Truck. Det skal vise sig ikke at være det nemmeste, så Motor Mille er nødt til at lære, hvordan man kører sådan en krabat og øve sig.

14:45  

TV AVISEN for dyr - Gårdens grimmeste gris (10)
TV AVISEN for dyr - Gårdens grimmeste gris (10) Torskene er sure over, at man kan sige " torske-dum". Derfor har de samlet sig i en stor torskedemonstration. Nyhedsværten Pjuske spørger dem, hvad man kan gøre ved problemet. Stefan tager ud på en bondegård, for at fortælle grisen Murphy, at han har vundet konkurrencen "Gårdens grimmeste gris". Og så er der dyregymnastik med odderen Lotus, der viser nogle afslappende yoga-øvelser, som får selv værten Pjuske til at slappe fuldstændigt af.

14:57  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er mange forskellige former for fossiler. Det kan være af planter, dyr og endda af fodspor. For at noget kan blive fossilt, skal forholdene være de rigtige, og der skal gå mange millioner år.

14:57  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Spinosaurus havde et stort ryg sejl til at imponere eller skræmme. Spinosaurus er den eneste dinosaur, der menes at have levet både på land og i vand.

DR1

15:20  

Mord med miss Fisher (5)
Mord med miss Fisher (5) Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Hovedingredienserne er alkymi, gift og jødisk politik, da den glamourøse detektiv Phryne Fisher må opklare en ny mordsag. Det hele starter, da en ung mand findes død i en boghandel.

16:15  

Mord med miss Fisher (6)
Mord med miss Fisher (6) Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Før en operettepremiere hilser Phryne Fisher på en flot kineser, der har reddet stykkets hovedrolleindehaver fra en flok bøller i Chinatown. Aftenen fortsætter på dramatisk vis, da en af sangerne falder død om på scenen. Pludselig står Phryne midt i en gådefuld sag, hvor hun må opklare et gammelt mord, finde en ny morder og jage et teaterspøgelse på flugt.

17:10  

Landsbyhospitalet (53)
Landsbyhospitalet (53) Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) Elsinby står på den anden ende, da popstjernen Dorcas kommer til byen for at give koncert. Men Dorcas har personlige problemer, der sender hende en tur på hospitalet. Samtidig vender Dr. Goodwin hjem til England fra Afrika med den forældreløse Nkeshi. Men hans planer for Nkeshis fremtid møder modstand.

17:55  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt I aften i Fra yt til nyt skal Lisbeth Solsø forsøge at forvandle kasserede jeans til feminine kjoler. Christian Helweg fra værkstedet Råt og Godt skal lave møbler til en ungdomsklub, og der er store forventninger. Og så er Maria Dalum på jagt efter det helt rigtige staldvindue til et nyt projekt.

DR2

15:10  

Kærlighed til kanaler VII (4:4)
Kærlighed til kanaler VII (4:4) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Great Canal Journeys) Sheila og Gyles' slutter deres sejlereventyr af på en af landets første kanaler - Staffordshire & Worcestershire Canal. Turen går gennem smukke landskaber til Black Country. På vejen skal de se på tæppevævning i Kidderminster, hylde en glemt politiker - og fejre den engelske pantomime nær Dick Whittingtons fødested.

16:00  

Historiequizzen: Byens Lys
Historiequizzen: Byens Lys I 1857 gik Københavnerne bag lygtetænderen og råbte HURRA!, da gaslygterne blev tændt. Hør om hvordan lyset i gaderne påvirkede byens liv, når 4 historikere quizzer på Københavns Museum. Vært Ulrik Langen.

16:30  

Historiequizzen: Industriens Vugge
Historiequizzen: Industriens Vugge På Brede Værk kunne arbejderne både få lejlighed, børnepasning og job. Ejeren kunne sågar finde på at foreslå et par at gifte sig, hvis han gerne ville beholde dem på fabrikken. Hør om maskinstorm, krudt og klæde, når historikerne quizzer om Brede. Vært: Ulrik Langen.

17:25  

Mig og 80'erne (4:4)
Mig og 80'erne (4:4) "Mode" Tag med en nostalgisk rejse når en række markante danskere åbner op for deres private fotoalbum fra 80'erne; årtiet hvor de gik fra børn til voksne. Om de var bz'er, yuppie eller fredsaktivist, var det årtiet, hvor de får deres første striber i håret og køber en trøje med en krokodille på. Moden bliver aldrig den samme igen efter 80'erne. Kun fantasien sætter grænser for hvordan vi klæder os. Ellen Hillingsø: 'Så kunne alle forstadsfruerne ellers få sig en luksuspunk'. Skulderpuder, kraftig make-up og permanentkrøl til mænd bliver hverdag, mens designerne begynder at sælge drømme om succes i en tid, hvor danskerne egentlig befinder sig i en krisetid.

17:55  

Dansktoppens stjerner: Otto Brandenburg (3:4)
Dansktoppens stjerner: Otto Brandenburg (3:4) Han var den første rigtige rock-star i Danmark i 1960'erne. Han havde en bodyguard, der skulle holde fansene lidt på afstand, og flere hits, der er blevet evergreens.... Otto Brandenburg, gadedrengen fra Nørrebro, blev først pigernes yndling med "What do you want to make those eyes at me for" - og "To lys på et bord" - og senere blev han hele Danmarks Otto, med et repertoire, der både indeholdt Jazz, beat, børnesange, gospel og roller på film og teater; alt sammen udført med charme, nærvær og nerve uanset om han havde taget dødsruten rundt på Københavns værtshuse natten i forvejen - eller om han for tiden overnattede på en sofa hos en ven, på grund af pengenød. Som dansktop-kollega Ulla Pia siger i programmet "Han var jo Otto Brandenburg.... Hallo!!!"

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder den frejdige fugleflok + Vovserne redder et sæbekasseløb

17:00  

Oda Omvendt II (2)
Oda Omvendt II (2) Oda Omvendt er bekymret over, at Balder har fundet sit sorte tøj frem igen. I børnehaven har Stine og de andre børn det sjovt med at lege med ler, men Amalie fra Allerhøjeste sted har pålagt Balder alle opgaver i børnehaven, og hun truer med at lukke børnehaven, hvis børnene ikke lærer at have travlt. Derfor herser både Balder og Stines fædre med hende og vil ikke lade hende lege færdigt. Men Stine henter hjælp hos Oda Omvendt, og med Odas tidszapper får Stines fædre et ordentlig skud børnetid, så alle bliver glade. Men så får Balder en lumsk idé.

17:10  

Luk op Luk i - LØGN
Luk op Luk i - LØGN Thomas kommer hjem efter en fed ferie til Thailand. Han fortæller Jakob om alle de ting, han har oplevet, og hvor dejligt det hele var. Jakob har ikke været nogen steder, og det synes han er lidt pinligt, så han begynder at lyve. Han begynder at digte en historie om, at han har været i Grønland. Jakobs historie starter godt, men efterhånden som løgnen vokser, så bliver den sværere og sværere at tro på.

17:30  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Tre seje børn - Molly, August og Emir - opdager en sur mand, der har bygget et Legeland. Sammen med Motor Mille skal børnene både redde en hundehvalp og forpurre den sure mands plan om at forvandle børn til voksne med en mystisk spray.

17:45  

Vennerne og det grønne lys 2 (11:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (11:20) Alle vennerne er mega sure på Anders. Anders får en ny superkraft og en ny ven, Lukas. Lukas lokker Anders til at bruge sin nye superkraft mod vennerne.

17:55  

John Dillermand (16)
John Dillermand (16) John skal prøve alle rutchebanerne i byens tivoli. Dilleren kan slet ikke få nok fart, og inden John har set sig om, laver verdens længste diller sig om til verdens vildeste rutchebane.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Alene i vildmarken (2:7)
Alene i vildmarken (2:7) Rasmus fra Esbjerg er begejstret over at gense de norske fjelde, men hvor er fiskene? Den tidligere soldat Birk har mere held og nyder godt af frisk rogn. Sanne er med for at vinde, men hun kæmper igen med at få gang i bålet. Spørgsmålet er, om det vil blive en kamp for hende at få varmen? Anna-Caroline, der denne gang er afsted uden en makker, udskyder fiskeriet. Spørgsmålet er, hvor længe kan hun blive ved med det.

DR2

18:25  

Verdens smukkeste togrejser - Tyskland
Verdens smukkeste togrejser - Tyskland Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Nördlingen til Augsburg. Denne gang drager vi ud på en ekstraordinær bayersk togtur. En rejse, der tager os fra midten af et gigantisk meteorkrater, forbi ølbryggende klostre og hele vejen til toppen af Zugspitze - Tysklands højeste bjerg. På vejen møder vi de folk, som bor og arbejder langs denne meget specielle toglinje.

19:10  

Fortidens fantastiske ingeniørkunst (8:10) Historiens største skibe
Fortidens fantastiske ingeniørkunst (8:10) Historiens største skibe Britisk dokumentarserie fra 2021. (Ancient Engineering) Én opfindelse har givet mennesket mulighed for at udforske verden mere end nogen anden. Skibet. Det forbandt civilisationer på tværs af oceanerne. Over 90% af den moderne, globale handel foregår via havet. Oldtidens ingeniører arbejdede intenst på at perfektionere deres skibe, så de kunne klare længere rejser. Men hvilke historiske opfindelser førte i sidste ende til de teknologisk avancerede skibe, som vi ser i dag?

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix McFælde (og hans håndlangere) forsøger at stjæle en kapucinerabe, men aben får overtaget og skaber en masse ballade, som får Mads og Emma (plus kæledyr) til at redde aben og McFældes lakajer.

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Svampebob Firkant VIII (7)
Svampebob Firkant VIII (7)

19:25  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Bedst begynder ivrigt en "bedstersøgning" efter nogle forsvundne golfbolde og med hjælp fra Bedster finder han synderen. Lige som de tror, at de har løst opgaven, stjæler tyven den største af alle golfboldene: Hr. Putt-Putt! Sagen om de forsvundne golfbolde bliver med et en ægte redningsaktion!

19:35  

Vilde Kræ I
Vilde Kræ I

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Kriminelt: Jagten på pengesmuglerne
Kriminelt: Jagten på pengesmuglerne I Københavns Lufthavn leder politi og specialtrænede hunde efter kontanter i passagerernes bagage. For kriminelle sender store beløb danske kroner i rede penge ud af landet. Vært: Trine Maria Ilsøe.

21:25  

Kriminelt: Min eller voldsmandens frihed?
Kriminelt: Min eller voldsmandens frihed? Birgitte blev gang på gang tæsket og truet af sin kæreste, og han blev dømt til at bære en fodlænke, der alarmerer politiet, hvis han nærmer sig hende og hendes norske hjemby. I Danmark stak Sarah af fra sin kontrollerende og voldelige kæreste, og siden da har hun mistet sit hjem og sin frihed. Vært: Trine Maria Ilsøe.

21:55  

Mord i Wales III (3)
Mord i Wales III (3) Walisisk krimiserie fra 2016. (Hinterland/Y gwyll) En mand skydes ned ved en afsidesliggende benzinstation. Med fare for sit eget liv sætter Tom Mathias efter den desperate gerningsmand - en forpint lokal mand, der har mistet næsten alt og nu er i gang med et blodigt amokløb. Samtidig kommer den uafhængige efterforsker John Powell under pres for at afslutte sagen om ekspolitimanden Iwan Thomas' død.

23:30  

Gift ved første blik USA XI (11:21)
Gift ved første blik USA XI (11:21) Om seks uger skal de fem nygifte par beslutte, om de vil blive sammen eller lade sig skille. De er begyndt at udforske, hvordan de kan vokse i kærlighed og blotte deres hjerter. Hvad styrker deres ægteskaber og hvad afsporer dem?

DR2

21:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang I en uge, hvor Lars Bojes ultimatum gav bagslag, må vi tænke os til hans personlige branding. Imens er Carlsberg kommet i modvind med deres datterselskab Wuzu. Heldigvis tæller Carlsberg moral over profit - ligesom vores politikere tæller USA over Kina, når det kommer til sociale medier. For hvordan skulle de nogensinde kunne undvære Facebook? Lad os håbe, kulturen kan fikse det hele - som når Uwe Max sømmer sin penis fast på kvindernes kampdag, og Ibi-Pippi bliver fængslet, bare fordi hun er kvinde.

21:30  

Grønlands forsvundne børn (2:3)
Grønlands forsvundne børn (2:3) Susanne har nerverne udenpå tøjet i båden på vej ud i den lille bygd, hvor hun skal møde sin familie for første gang. Nuno får endelig kontakt til sin biologiske mor og aftaler et møde, som forhåbentlig kan give hende flere svar. I 1960erne og 1970erne var der mange danskere, der adopterede grønlandske børn. De gjorde det i den bedste mening, men det var ikke altid den bedste løsning for børnene.

22:25  

Pornorevolutionen (1:5) Ups! Jeg har lavet lidt porno
Pornorevolutionen (1:5) Ups! Jeg har lavet lidt porno Norsk dokumentarserie fra 2022. Der er sket en pornorevolution. Programværten Emillie dykker ned i den grænseløse verden for at finde ud af, hvad porno er i dag. Hvem har sex på kamera, og hvorfor? Emilie møder en pornostjerne, som elsker sit job, og taler med unge med ubehagelige oplevelser på Onlyfans.

22:55  

Pornorevolutionen (2:5) Du er her frivilligt, ikke sandt?
Pornorevolutionen (2:5) Du er her frivilligt, ikke sandt? Norsk dokumentarserie fra 2022. Hvem er tidens pornoproducenter? Emilie møder franske Pierre og norske Anne Sofie, som har helt forskellige metoder, når de møder uerfarne udøvere.

23:00  

Kærlighed i terapi (6:9)
Kærlighed i terapi (6:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Couples Therapy) Yayas nylige hæmningsløshed vækker Cyns interesse igen. Et heftigt skænderi mellem Indien og Dale tester deres bånd.

23:30  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

TVR
DR1

00:50  

Mord med miss Fisher (2)
Mord med miss Fisher (2) Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Den glamourøse Phryne Fisher har startet sin egen detektivvirksomhed i 1920'ernes Melbourne. Nu sætter hun sig ombord på toget for at køre ud på landet, hvor hun skal hente sin nye bil. Men det bliver ikke nogen søndagsudflugt. For snart må den nybagte detektiv opklare det grusomme mord på en af de andre passagerer.

01:45  

Mord med miss Fisher (3)
Mord med miss Fisher (3) Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Den glamourøse Phryne Fisher har startet sin egen detektivvirksomhed i 1920'ernes Melbourne. Phryne tager fri for at danse natten væk på byens hotteste natklub. Men døden danser med, og snart må den unge kvinde igen i arbejdstøjet for at opklare et mystisk mord.

02:45  

Antikkrejlerne XVII (22)
Antikkrejlerne XVII (22) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

02:45  

Antikkrejlerne XVII (21)
Antikkrejlerne XVII (21) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

03:30  

Hvis vægge kunne tale VIII (4:6)
Hvis vægge kunne tale VIII (4:6) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Det sitter i väggarna) I Kristinehamn ved søen Vänern ligger den wallnerske villa. Den udmærker sig ved sin specielle arkitektur med tinder og tårne. Nyindflyttede Fredrik Göransson og Charlotte Johansson spekulerer på, hvem Wallner var, og hvorfor huset kaldes for "spøgelsesslottet". Rickard Thunér undersøger spørgsmålet og finder mystiske omstændigheder. Erika Åberg lægger klinker i det tidligere blomsterrum og giver huset mere af dets fordums charme tilbage.

03:30  

Hvis vægge kunne tale VIII (3:6)
Hvis vægge kunne tale VIII (3:6) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Det sitter i väggarna) Uden for Uppsala bor Martin Cederberg og Salomon Hellman i det, som før var Faringe missionshus. Hvem kan have bygget huset, og stemmer rygterne om, at byboerne forstyrrede møderne, som blev afholdt der? Antikeksperten Rickard Thunér kigger i arkiverne, mens bygningsvedligeholdelsesantikvaren Erika Åberg giver køkkenets gamle komfur en passende emhætte.

DR2

01:00  

Vilde kunsttyverier (2:3)
Vilde kunsttyverier (2:3) Britisk dokumentarserie fra 2022. (Stolen: Catching the Art Thieves) Den 29. juli 1994 blev de to Turner-malerier "Shade and Darkness" og "Light and Colour", til en værdi af over £10 mio., stjålet fra Schirn-museet i Frankfurt. De enestående malerier var blevet udlånt af Tate Gallery til en udstilling. I Tyskland blev røverierne betragtet som en national katastrofe og udløste en international jagt på tværs af Europa. Her dykker vi ned i opklaringsarbejdet, der fører dybt ind i den serbiske underverden.

02:00  

Navalny
Navalny Amerikansk dokumentar fra 2022. (Navalny) Politik, korruption og vold. I 2020 bliver den russiske oppositionsleder Aleksej Navalnyj pludseligt dødssyg på et passagerfly på vej til Moskva. Flyet nødlander, og Navalnyj eskorteres bevidstløs til et nærliggende hospital. Senere prøver afslører, at han er blevet forgiftet med den dødbringende nervegift Novichok. Her følger vi Navalnyj, mens han i samarbejde med en gruppe undersøgende journalister efterforsker attentatforsøget. Står præsident Putin bag?

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, MARIBO.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0323063847