Maribo
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: onsdag d. 30. november 2022

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: onsdag d. 30. november 2022

DR1

06:30  

Vinterdrømmen (5:6)
Vinterdrømmen (5:6) Norsk reportageserie fra 2017 (Org. titel: Vinterdrømmen) Jens har i mange år haft en drøm, nu vil han realisere den. Han har sagt sit job som økonom op for i stedet at se om han kan klare sig igennem den hårde vinter i Sylan, et stort fjeldlandskab nordøst for Oslo, helt uden for civilisationen. I flere måneder har Jens klaret sig gennem storme, mørke og ensomhed, men nu lysner det, rævejagten går ind og han kan flå skindet på ægte pelsjægervis.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Horisont
Horisont Horisont bringer hver uge reportager fra en verden under forandring. DRs korrespondenter og journalister møder dem, der har noget på spil - ofte i fascinerende og fremmede miljøer.

07:35  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:40  

Pressens kriminelle håndlanger (2:2) - Alarmklokkerne
Pressens kriminelle håndlanger (2:2) - Alarmklokkerne Mistanken mod Michael Forsmark og hans evne til at være på pletten ulmer i pressen. Den bliver ikke mindre, da han "tilfældigt" opdager og filmer Prins Joachim drøne ind ad Helsingør-motorvejen, og bliver leverandør af en vaskeægte royal skandale. DRs Mette Frisk graver videre i sagen. Det viser sig langt fra at være tilfældigt og Forsmark beskyldes for paparazzi-metoder. Derfor begynder alarmklokkerne at ringe visse steder. Spørgsmålet er, om medierne nu lægger Michael Forsmark på is.

08:40  

Den fantastiske planet (3:6)
Den fantastiske planet (3:6) Naturprogram fra BBC fra 2009. (Nature's Great Events) Hvert år vandrer mere end en millioner gnuer og en kvart million zebraer og gazeller over Serengeti-sletten i Tanzania. Det er en af naturens mest betagende begivenheder. Mange rovdyrs overlevelse er fuldstændig afhængige af denne årlige vandring. Her følger vi en flok løver. Da vi møder dem er der syv unger i flokken, og da gnuerne er vandret videre, har hunnerne svært ved at skaffe mad nok til det evigt sultne afkom. Deres kamp for føden bliver endnu sværere, da en steppebrand ødelægger det dække, de har så hårdt brug for under jagten på de få dyr, der stadig er til at finde. Det er til gengæld en fordel for geparderne, der bruger fart snarer end baghold. Som uger bliver til måneder bukker flere og flere af løveungerne under. For at føje spot til skade begynder Serengetis eneste aktive vulkan for første gang siden 1967 at spy aske og røg. Det ser sort ud, indtil de store dyreflokke vender tilbage, og der igen er føde nok til alle.

DR2

07:25  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Viden og vilje (1:4) - Tarmbakterier som medicin
Viden og vilje (1:4) - Tarmbakterier som medicin Norsk populærvidenskabelig serie fra 2017. (Org. titel: Viten og vilje) Bakteriefloraen i et menneskes tarm kan være nøglen til helbredelse af så forskellige sygdomme som astma, overvægt og psykiske lidelser. Forsøg med at transplantere afføring fra en frisk person ind i en syg persons tarm har vist lovende resultater i flere studier.

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib - fodrer myrene
Hunden Ib - fodrer myrene

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (5)
Ramasjang Mysteriet IV (5) Er det Fru Pudderkvast, Danse Staffan eller en helt tredje der har været på spil? Der er i hvert fald ballade i Ramasjang! Jacinta og Rasmus har nemlig fået stjålet deres vandpistoler! Heldigvis får Kristian hjælp af minidetektiven Brage, men mon de kan finde den rigtige skurk?

05:55  

Ernest & Celestine (16)
Ernest & Celestine (16)

06:10  

Sarah og And (1)
Sarah og And (1)

06:15  

Luk op Luk i - EN GOD VEN
Luk op Luk i - EN GOD VEN Jakob får besøg af en flok dansere, som han ser op til. Han vil gerne være med på deres dansehold. Inden de kommer, forsøger han at gemme Thomas af vejen, for han synes ikke, Thomas er sej nok til at møde hans nye venner. Thomas tror ikke på, at danserne er Jakobs rigtige venner, han tror kun de kommer på besøg, fordi Jakob har en kæmpestor boombox. Jakob benægter alt, og gør hvad han kan for at imponere danserne. Det ender med at gå ud over Thomas.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:45  

Hey Duggee (36)
Hey Duggee (36)

06:55  

Sara og det magiske pindsvin | Flugten fra havemonsteret
Sara og det magiske pindsvin | Flugten fra havemonsteret Sara møder pindsvinet Puf, og sammen flygter de fra robotplæneklipperen og kommer i sikkerhed i pindsvinenes hule. Sara bliver venner med pindsvinene i haven: Svante, Puf og Gerda. Alligevel vil Sara bare gerne blive til menneske igen, og gør alt hvad hun kan for at få kontakt med sin far. Programmet er en del af Ramasjang Redder Pindsvinene. Se hvordan I kan hjælpe pindsvinene på dr.dk/ramasjang.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Motor Mille på maskintur (2)
Motor Mille på maskintur (2) Motor Mille elsker at køre i store maskiner. Men hun har aldrig lært at køre en vaske ægte Monster Truck. Det skal vise sig ikke at være det nemmeste, så Motor Mille er nødt til at lære, hvordan man kører sådan en krabat og øve sig.

07:45  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (8)
Vidundervovsen Vaffel (8)

08:20  

Sprinter Galore III - Dåb (8)
Sprinter Galore III - Dåb (8) Lillesøster skal døbes, og familien har styr på alt til barnedåben - lige bortset fra navnet, for hvad skal hun hedde? Sprinter er heller aldrig blevet døbt, siger han, men det kan Magnus da bare ordne - de låner bare lige lillesøsters dåbskjole og en haveslange. Det kan der vel ikke ske noget ved ... ?

08:35  

Quizdyrene - Grisen Prop
Quizdyrene - Grisen Prop Dagens quizdyr er grisen Prop. Hun bor side om side med sin ven Bertha i en stald på en gård. Prop er fuldstændigt klar til at quizze med Stefan, men hun er også temmelig sulten og kommer hele tiden til at tænke på alt det mad, som hun godt kunne tænke sig at spise. Da Prop får fem spørgsmål om dyrene i regnskoven må hun undervejs bruge sin livline og spørge Bertha om hjælp. Prop vil nemlig gerne vinde en flot præmie, som hun meget håber på er noget, som kan spises

08:50  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

09:30  

Arkitektens hjem - Sverige II (4:6)
Arkitektens hjem - Sverige II (4:6) Svensk arkitekturprogram fra 2020. (Hemma hos arkitekten) Når man kommer til Juniper House, kan man stå få meter fra huset uden at opdage det. Arkitekten Hans Murmans hus er indhyllet i et lærred med billeder af stolte hundredårgamle enebærbuske. Det ligger på en hede på Gotland i en lund af enebærbuske og er camoufleret som en hytte bag lærredet. Når den store glasdør står åben, får man følelsen af, at køkkenet glider direkte ud i naturen. Hans Murman er en erfaren, naturelskende arkitekt, og han er også noget af en ekspert i at bygge huse i følsomme bjergmiljøer.

10:00  

Skattejægerne (5:10)
Skattejægerne (5:10) Sæson 11. I aften i Skattejægerne satser Søren Falk fra Quriosa benhårdt på at få 100 lamper med hjem til butikken. Margit og Jesper Damgaard-Lauritzen fra Damgaard-Lauritzen Antik får mulighed for at købe en unik guldmønt fra en af de tidligere danske kolonier. Og Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen får hjælp til at passe deres stand af deres flygtningeven fra Syrien, når de afholder loppemarked på Lykkegaard.

10:30  

Antikkrejlerne XXIII (5:25)
Antikkrejlerne XXIII (5:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIII (6:25)
Antikkrejlerne XXIII (6:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

09:00  

Ka' De li' østers? (3:6)
Ka' De li' østers? (3:6) Dansk krimiserie fra 1967. Hvorfor holdt Knudsens og Brydesens biler i nærheden af mordstedet den dag, mordet blev begået? Og hvorfor sniger Knudsen sig ud af sit eget hjem for at mødes med mystiske personer? Medvirkende: Pouel Kern, Erik Påske, Bjørn Watt Boolsen, Birgitte Price, Lise Ringheim m.fl. Manuskript: Leif Panduro. Instruktion: Ebbe Langberg.

09:00  

Smuglerne (3:6)
Smuglerne (3:6) TV-krimi af Bent Christensen og Leif Panduro fra 1970. Medvirkende: Otto Brandenburg, Erik Wedersøe, Jørgen Kiil og Jørgen Buckhøj.

09:35  

Ka' De li' østers? (4:6)
Ka' De li' østers? (4:6) Dansk krimiserie fra 1967. Hvad er det egentlig, Brydesen prøver på at skjule? Den mand, der blev slået ned i Ellinor Holms lejlighed, kan give politiet interessante oplysninger. Medvirkende: Pouel Kern, Erik Påske, Bjørn Watt Boolsen, Birgitte Price, Lise Ringheim m.fl. Manuskript: Leif Panduro. Instruktion: Ebbe Langberg.

09:50  

Smuglerne (4:6)
Smuglerne (4:6) TV-krimi af Bent Christensen og Leif Panduro fra 1970. Medvirkende: Otto Brandenburg, Erik Wedersøe, Jørgen Kiil og Jørgen Buckhøj.

10:30  

1800-tallet på vrangen
1800-tallet på vrangen Klunkestil, navlepilleri og nye tider, 1890-1900. Århundredet er ved at rinde ud. Klunkestilen hersker og den nye overklasse udstiller al sin rigdom og kaster sig ud i et orgie af kvaster og frynser og pyntegenstande. Forfatteren Herman Bang lever det overfladiske liv på storbyens cafeer og er udsat for en massiv klapjagt på grund af sin homoseksualitet. Men det er også tid til selvransagelse og nye fremtidsdrømme. Kunstnerne vender sig indad og dyrker sjæl og ånd. Arbejderne drømmer til gengæld om et nyt og mere retfærdigt samfund. Det lysner forude! Vært og tilrettelægger: Liv Thomsen. Sendt første gang 6.05.07

11:10  

Hagekors og Røde Faner (1:2)
Hagekors og Røde Faner (1:2) Harald Bergstedt er manden bag elskede sange som "Solen er så rød, mor" og "Jeg ved en lærkerede". Han er en god Socialdemokrat, men under Anden Verdenskrig udvikler han sig til at blive overbevist nazist. Hans Kirk, der har skrevet den mest læste danske roman, "Fiskerne", er til gengæld fuldblods kommunist, og mens Bergstedt agiterer for Hitlers Tyskland, bliver Kirk interneret i Horserødlejren. Efter krigen mødes de to i Forfatterforeningens Æresret. Nu skal der renses ud. Tilrettelæggelse af Jakob Thygesen og Christina Ramsø Thomsen.

11:50  

Dansk teater 300 år (9:10)
Dansk teater 300 år (9:10) En ny generation sprænger rammerne for teateret i 1990'erne. Der eksperimenteres med kærligheden og ironien, leges med døden og spilles på samfundet, når teatret tages ind i det 21 århundrede. Det er virkelighedstro teater til tiden. Samtidig er der virkelig liv i den moderne dans, og en række festivaler trækker publikum til.

TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:14  

Vilde vidunderlige dyr: Ræven jager i byen
Vilde vidunderlige dyr: Ræven jager i byen Det er nat i byen. Mens de fleste børn ligger og sover i deres senge, så er der en ræv, som er på jagt efter noget at spise. Den leder efter gamle madrester i en skraldespand. Men pludselig hører den en mus, og så går ræven på musejagt i stedet.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes store spring
Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes store spring I en altankasse helt oppe på fjerde sal har en andemor fået ællinger. Nu skal de ned i en sø for at spise. Derfor skal de springe fra taget og ned på jorden. Heldigvis er små ællinger ret gode til, at springe højt oppe fra. Men der er stadig langt ned, når man ikke har lært at flyve endnu.

09:25  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Skorpion
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Skorpion Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde den meget giftige skorpion. På sin rejse møder han nogle hellige og meget sultne krokodiller. Herefter har han held til at komme tæt på savannens ekstremt sky og aggressive skovbøfler.

09:35  

MikroMakkerne | Hvepseedderkoppen
MikroMakkerne | Hvepseedderkoppen

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er flere dyr, der overlevede den store udryddelse for 65 millioner år siden. Men vidste du, at der er Dinosaurer tilbage i dag!?

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:46  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ligesom nutidens fugle og krybdyr lagde dinosaurer æg. Da Tyrannosaurus Rex var nyudklækket, var den på størrelse med en due. Men så voksede den utroligt hurtigt!

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:08  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:15  

Mission Valhalla (5)
Mission Valhalla (5) Iduns æbler er blevet forbyttet! De magiske æbler, der holder guderne unge og raske og klar til kamp imod de onde jætter. Med ragnarok lige om hjørnet, er det ikke så godt, hvis guderne ikke er i topform. Ungdommens gudinde Idun må sammen med den modige, jordiske helt Esaiah drage ud for at skaffe de magiske æbler tilbage. For Valhalla!

10:30  

Cirkusliv i savsmuld (2)
Cirkusliv i savsmuld (2) Direktøren vågner i dag ved siden af et par sure tæer som han ved nærmere eftertælning kender ret godt. Alle hilser Chico velkommen tilbage til cirkus.

10:45  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at papegøjer ikke kan lide at være alene? Ta' med Lille Nørd på papegøjejagt, og se om det lykkes Anders og Katrine at få papegøjen til at snakke.

11:15  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Den Sure Mand på havnen har taget alle tingene fra legepladsen, og nu vil han smide dem i havet. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetingene tilbage.

11:40  

Skæg med bogstaver - L
Skæg med bogstaver - L Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet L, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han larm på sin øde ø.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2010 (12)
Bonderøven 2010 (12) Det er en stor dag på Kastaniegården. Frank får besøg af en masse gamle landmænd, der skal hjælpe ham med at få kornet op på stakkefoden. Det bli'r en dag med brændevin, løgnehistorier og godt gammeldags håndværk. Den nye økse færdiggøres, og det sidste vindue til drivhuset skal sættes på plads. www.dr.dk/bonderoeven Sendt første gang 31.10.10

12:45  

Nak & Æd - en rusahjort i Mauritius (5:8)
Nak & Æd - en rusahjort i Mauritius (5:8) I Mauritius lever mange tusinde rusahjorte i store indhegninger. Det er sådan en hjort Jørgen vil have i sigtekornet og Nikolaj i gryden. Udfordringen er blot, at Mauritius er kuperet, fugtig og varm. Alle kræfter skal derfor findes frem, når menuen skal sammensættes. Både under jagten på rusahjorten og bagefter, når der skal gås på rov i det ugæstfrie terræn.

13:45  

FodboldlistenTV
FodboldlistenTV

14:00  

FIFA VM 2022: Før kampen Australien - Danmark
FIFA VM 2022: Før kampen Australien - Danmark VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Ceres Arena.

DR2

12:00  

Ingeniørkunstens katastrofer - Titanic og Hindenburg
Ingeniørkunstens katastrofer - Titanic og Hindenburg Britisk dokumentarserie fra 2019. (Disasters Engineered) Tjernobyl, Challenger, Hindenburg, Deepwater Horizon. Navne, som vi ikke husker for de enorme ingeniørbedrifter, som de i starten var - men for de frygtelige ulykker, som de blev. Denne serie udforsker historierne bag verdens største ingeniørtekniske katastrofer. Hvorfor sank Titanic? Hvordan kunne hundredtusindvis af mennesker blive forgiftet i Bhopal i Indien? Og hvad kan vi lære af disse forfærdelige fadæser?

12:45  

Ingeniørkunstens katastrofer - Aberfan minen og Brumadinho-dæmningen
Ingeniørkunstens katastrofer - Aberfan minen og Brumadinho-dæmningen Britisk dokumentarserie fra 2019. (Disasters Engineered) Tjernobyl, Challenger, Hindenburg, Deepwater Horizon. Navne, som vi ikke husker for de enorme ingeniørbedrifter, som de i starten var - men for de frygtelige ulykker, som de blev. Denne serie udforsker historierne bag verdens største ingeniørtekniske katastrofer. Hvorfor sank Titanic? Hvordan kunne hundredtusindvis af mennesker blive forgiftet i Bhopal i Indien? Og hvad kan vi lære af disse forfærdelige fadæser?

13:00  

Din krop kan klare mere end du tror! (5:6)
Din krop kan klare mere end du tror! (5:6) Svensk dokumentarserie fra 2021. (Du Clarar mer än du tror) Nu er det tid til Claras sidste og største udfordring: At bestige Kebnekaise på ski. Men hverken hun eller hendes træner Thomas har stået på ski før, så først skal de træne med hærens jægerkorps i Arvidsjaur.

13:30  

Din krop kan klare mere end du tror! (6:6)
Din krop kan klare mere end du tror! (6:6) Svensk dokumentarserie fra 2021. (Du Clarar mer än du tror) Efter lidt skitræning forsøger Clara og hendes træner Thomas Skoglund at bestige Sveriges højeste bjerg, Kebnekaise. Men en snestorm blæser, og snart begynder problemerne. Kan Clara klare mere, end hun tror?

14:00  

Team Bachstad i Finland (1:3)
Team Bachstad i Finland (1:3) Norsk rejseserie. Så skal Team Bachstad på farten igen, og de to værter Øystein Bache og Rune Gokstad sætter sig til rette i hver sin lille - meget lille - italienske "varevogn". Denne gang går turen til Finland, der skal trawles igennem fra syd til nord af de humoristiske mænd. Med start i Åbo strækker eventyret sig over tre uger, mange kilometer og en del genvordigheder.

14:40  

Team Bachstad i Finland (2:3)
Team Bachstad i Finland (2:3) Norsk rejseserie. Øystein Bache og Rune Gokstad er på farten igen i hver sin lille - meget lille - italienske "varevogn". Denne gang går turen til Finland, der skal trawles igennem fra syd til nord af de humoristiske mænd. Med start i Åbo strækker eventyret sig over tre uger, mange kilometer og en del genvordigheder.

TVR

12:00  

Vilde venner (12)
Vilde venner (12) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Anna og Frida, der har vagten i klubhuset. De skal give sutteflaske til flagermusen Snuske, redde nogle stakkels mågeunger, der er faldet ned fra et tag og slippe en flok ænder ud i naturen.

12:20  

Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr
Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr Rosa besøger Asbjørn og sammen finder de på et eventyr om Asbjørns sovedyr Karsten. Han er en kæmpestor elefant, der elsker frugt og grønt. På Asbjørns værelse får de øje på en håndvægt. Så i eventyret bliver Karsten til en stor stærk vægtløfter, der tager i træningscentret for at løfte vægte. Her møder han fitnessdronningen Chili og den irriterende Blærerøvs-Bjarne, der altid snyder og blærer sig når han vinder. Spørgsmålet er, om det vil lykkes Karsten at vinde over Bjarne en gang for alle.

12:40  

Ramajetterne III (5)
Ramajetterne III (5) Finn Falk driver vennerne til vanvid med karatetricks i lufthavnen. Han begynder derfor på Rasmus' karatehold sammen med Silja og Monster, men det er ikke helt så let, som Finn Falk tror.

12:55  

John Dillermand (20)
John Dillermand (20) John og Oldemor skal på ferie i deres campingvogn, men på vejen får de smadret en jernbanebom, og campingvognen med Oldemor indeni, laver et forsvindingsnummer. John må redde dagen med sin diller-lasso, og John og Oldemor finder ud af, at det faktisk er meget rarere at være derhjemme.

12:55  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) John vil være cirkusartist, men dilleren kaprer forestillingen, og der er ikke noget ved at være en ægte cirkusartist, hvis man bare stjæler alle de andre artisters numre. Så John må finde på sit eget spektakulære cirkusnummer - med dilleren.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet finaletid i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. Det store slag står imellem de velklædte og rå Farfars Drenge og de rappe racerdrenge fra Formel 1. Dagens løb byder på store overraskelser, når holdene først skal ned ad Striben på uvant vis og ud på den hemmelige specialbane i Ramasjang Rally Bunkeren. Til sidst skal holdene tre gange rundt på den top-tunede Ramasjang Rally Ringen, hvor intet er, som det plejer. Hvem er det første hold over målstregen og vinder af dette års Ramasjang Rally?

13:30  

Heino fikser alt - Hammeren (18)
Heino fikser alt - Hammeren (18) Svend er kommet i problemer, fordi han har lånt sin fars hammer uden at spørge om lov, og nu er den blevet væk. Heino er klar til at hjælpe og har endda medbragt sit helt nye stykke legetøj.

13:40  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3)

13:53  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15)

13:59  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16)

14:05  

Sofus III (5)
Sofus III (5) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Hannah, der elsker at lave mad. Sammen med sin veninde Aya skal hun lave pizza-ria til sin store familie.

14:20  

Onkel Rejes Heavyband (3)
Onkel Rejes Heavyband (3) Onkel Reje er parat til at opløse bandet, når det skal være så svært at blive rige og berømte. Men så ser Mormor noget i fjernsynet, der ændrer det hele - og Onkel Reje og Krølle må en tur ned til Palle Fehårs musikbutik i en fart. Dagen byder også på en blodtud og et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.

14:35  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Nu har Motor Mille og Børnebanden kortet til de sure mænds rigtige lager af Vokseværk. Børnebanden forklæder sig som tønder, så de kan komme ind på lageret, og Motor Mille bruger en knallert og en monstertruck til at lokke de sure mænd væk.

14:50  

Sprinter Galore III - Babyalarm (4)
Sprinter Galore III - Babyalarm (4) Kathrine er ved at blive vanvittig af babyalarmen, der hele tiden bipper, så hun ikke kan sove - og hun har virkelig brug for en lur, inden sundhedsplejersken kommer. Heino insisterer på, at han og Sprinter reparerer babyalarmen for hende, men der er noget med lydstyrken, der driller, og som nær får skræmt livet af sundhedsplejersken.

DR1

16:00  

FIFA VM 2022: Australien - Danmark, direkte
FIFA VM 2022: Australien - Danmark, direkte

16:45  

FIFA VM 2022: VM studiet i pausen
FIFA VM 2022: VM studiet i pausen VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Ceres Arena.

16:55  

FIFA VM 2022: Australien - Danmark, direkte
FIFA VM 2022: Australien - Danmark, direkte

17:50  

FIFA VM 2022: Efter kampen Australien - Danmark
FIFA VM 2022: Efter kampen Australien - Danmark VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Ceres Arena.

DR2

15:20  

Klostrets mørke hemmeligheder (1:4)
Klostrets mørke hemmeligheder (1:4) I 1983 ankommer en kun 24-årig kvinde til Sostrup kloster på Djursland. Hun kommer med en ambition om at puste nyt liv i nonneklosteret, men metoderne er tilsyneladende kontroversielle, og piger helt ned til 14-årsalderen bliver draget af den nye unge søster.

15:50  

FIFA VM 2022: Før kampen Tunesien - Frankrig
FIFA VM 2022: Før kampen Tunesien - Frankrig VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Ceres Arena.

16:00  

FIFA VM 2022: Tunesien - Frankrig, direkte
FIFA VM 2022: Tunesien - Frankrig, direkte

16:45  

FIFA VM 2022: VM studiet i pausen
FIFA VM 2022: VM studiet i pausen VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Ceres Arena.

17:00  

FIFA VM 2022: Tunesien - Frankrig, direkte
FIFA VM 2022: Tunesien - Frankrig, direkte

17:55  

I krigens skygge - Den gode vilje
I krigens skygge - Den gode vilje Mens 1. verdenskrig raser, bliver krigsfanger gemt væk i uhumske lejre langt borte. Dansk Røde Kors får til opgave at holde øje med dem fra østfronten. Midt i krig og revolution, kæmper en række danske udsendte for at forhindre en af verdenskrigens største tragedier. Tilrettelæggelse: Christoffer Emil Bruun

TVR

15:05  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:20  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon III
Simon III

16:00  

Simon III
Simon III

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder kæmpepoten + Vovserne redder Hum-mobilen

17:00  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) John er alene hjemme, og pludselig er huset invaderet af ninjaer, som overhovedet ikke gider at overholde Oldemors regler. Så John må forsvare huset med dilleren.

17:05  

Bamselægen - Ørerne (8)
Bamselægen - Ørerne (8) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Sylvester og bamsen Boble. Sylvester synes det virker som om, at Boble har rigtig ondt i ørerne. Så er det godt, at Bamselægen Sandra kan kigge på ham.

17:20  

Stop! (6)
Stop! (6) Klara vil købe et marsvin på kvarterets loppemarked. Men hendes forældre siger nej. Men Klara køber det allligevel og smugler det med hjem...

17:30  

Hr Pinds juleeventyr
Hr Pinds juleeventyr Historien om Hr. Pind, en glad familiefar, der kommer på en vild rejse for at nå hjem til jul og støder på mange forhindringer undervejs.

17:59  

F for Får IV (8)
F for Får IV (8)

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Frank & Kastaniegaarden - Peber og rådne vinduer
Frank & Kastaniegaarden - Peber og rådne vinduer Hesten Pilippa er begyndt at bide i låger og hegn, og Frank giver træværket en tur med peberkværnen for at få hende til at holde op. Hvad fatter gør er altid det rigtige ifølge H.C Andersen, men i stedet for en poser rådne æbler, så kommer Frank hjem med en vognfuld rådne vinduer.

20:30  

Nul Julestjerner (1:4)
Nul Julestjerner (1:4) Jan og Morten kaster igen rygsækken over skulderen. Denne gang for at se nærmere på de mange juletraditioner, der gemmer sig rundt om i Europa. De starter deres eventyr i Estland, hvor verdens første juletræ efter sigende blev pyntet og hejst. Og så får de et indblik i den estiske jul, som i årtier var forbudt. Deres tur i Estland byder også på en noget gruopvækkende overnatning i et tidligere sovjetisk fængsel, en vanvittig forlystelsespark og et hotel, hvor der ifølge anmeldelserne er stor risiko for at hive kønssygdomme med hjem.

DR2

18:35  

Weekendtur til Istanbul
Weekendtur til Istanbul Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Mozaik, muezzinen og meze. Tag med Gregg Wallace til den tyrkiske hovedstad, Istanbul. I løbet af tre dage går han på opdagelse i gademad og smager på fantastiske lokale retter som frisk makrelsandwich og lahmacun, oplever den ikoniske moske Hagia Sophia og bliver endda kebabmester!

19:20  

Weekendtur til Athen
Weekendtur til Athen Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Piræus, Parthenon og Poseidon. Tag med Gregg Wallace til den græske hovedstad, Athen. I løbet af tre dage udforsker han byen og møder de gamle guder ved Akropolis, nyder det fantastiske middelhavskøkken som filo-tærter, tzatziki og souvlaki og indtager endda scenen for at hjælpe med produktionen af en klassisk græsk tragedie.

20:05  

Hitlers arktiske krig (6:6) Arktis brænder
Hitlers arktiske krig (6:6) Arktis brænder Finsk dokumentarserie fra 2021. (Untold Arctic Wars) I oktober 1944 trækker Hitler sine tropper tilbage mod Sturmbock-forsvarslinjen, og Stalin iværksætter en stor offensiv. Tyskerne benytter den brændte jords taktik under deres videre tilbagetrækning til Lyngenlinjen i Norge. Alligevel fortsætter Hitlers storhedsvanvid, og krigsfangerne på hans byggeprojekter dør på stribe eller bliver kannibaler. I 1945 er Arktis raseret, og de allierede begynder at undersøge nazisternes krigsforbrydelser.

TVR

18:00  

F for Får IV (10)
F for Får IV (10)

18:00  

F for Får IV (9)
F for Får IV (9)

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Svampebob Firkant X
Svampebob Firkant X Utæmmede venner + Væk ikke Patrick

19:20  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Diamando har inviteret alle vennerne til mysterie-middag, heriblandt Bedst og Bedster, og stjernekokken Bill Le Grill står for maden. Bedst ser spor overalt, også selvom der ikke er nogle. Bedster kan næsten ikke vente med at smage alle de liflige retter, men pludseligt får de serveret et uventet mysterie.

19:35  

Wild Kratts (25)
Wild Kratts (25)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

På tirsdag skal jeg dø (1:3) - Preben vil dø
På tirsdag skal jeg dø (1:3) - Preben vil dø Anders Lund Madsen møder Preben Nielsen for at prøve at forstå, hvorfor han ikke længere vil livet og gerne vil dø. Vi møder Prebens kone Brit og hører om den tragiske ulykke, der har gjort Preben lam fra halsen og ned, hvilket betyder at han i dag sidder i kørestol og er afhængig af andres hjælp 24/7. Anders Lund Madsen forsøger at udfordre Prebens ønske om at vælge livet fra. Og så skal en uvildig læge i Belgien overbevises om at Prebens ønske om at dø også er reelt.

22:00  

Annika Bengtzon: En plads i solen
Annika Bengtzon: En plads i solen Svensk krimi fra 2012 efter roman af Liza Marklund. (En plats i solen) En svensk familie findes død på Costa del Sol, og Annika Bengtzon sendes til Spanien for at dække sagen. Først tror politiet, at der er tale om et indbrud, der er gået grueligt galt. Det viser sig dog snart, at det er overlagt mord - og at familiens 16-årige datter tilsyneladende har haft held til at stikke af fra morderne. Hvor skjuler hun sig? Og hvad er mordernes motiv? Medvirkende: Malin Crépin, Björn Kjellman, Charlotte Fich m.fl.

23:30  

På vildspor i ødemarken (3:6)
På vildspor i ødemarken (3:6) Norsk naturserie fra 2022. (Med Monsen på villspor) Gjert Ingebrigtsen elsker at have folk omkring sig og undgår fare. Han er Monsens direkte modsætning. Hvordan skal det gå, når de to drager ud på en krævende tur?

DR2

21:00  

Prins Joachim fortæller om vores symboler
Prins Joachim fortæller om vores symboler Forestil dig en tid, hvor dannebrog kun er kongens flag og vi danskere ikke havde noget at være sammen om. Sådan var det engang, men hvordan er det endt med, at flaget, sproget og nationalsangen er noget, som alle danskere føler for? På sin rejse rundt i Danmark, møder Prins Joachim danskere, der selv er en del af Danmarkshistorien. Fra en befæstet pengetank på Sjælland, til han selv læser radioavisen op på P4 i Næstved.

21:30  

Klostrets mørke hemmeligheder (3:4)
Klostrets mørke hemmeligheder (3:4) Mens Moder Theresa bliver hyldet af det katolske samfund, fortæller tidligere søstre, hvordan flere ældre nonner udsættes for tvang og overgreb indenfor klostermurene.

22:30  

Djævelens advokat - manden, der narrede verden (3:3)
Djævelens advokat - manden, der narrede verden (3:3) Britisk dokumentarserie fra 2022. (Devil's Advocate: The Mostly True Story of Giovanni Di Stefano) I 2022 bliver Giovanni Di Stefano endelig anholdt. Men netop som det britiske politi får fingre i ham, fortæller han overraskende, at han i virkeligheden er en spion, som indsamler oplysninger om despoter til efterretningstjenesterne. Har politimanden Jerry Walters i virkeligheden afsløret en agent? Eller er det Di Stefanos sidste forsøg på at redde sig selv?

23:15  

Kulturelt: Mike Tyson og de fjerklædte atleter
Kulturelt: Mike Tyson og de fjerklædte atleter Brevduesporten er en stolt gammel tradition, som årligt får hundredtusindvis af kroner fra Kulturministeriet. Alligevel oplever sporten en markant tilbagegang og er i overhængende risiko for at uddø som kulturfænomen. Kulturelt dedikerer derfor et helt program til at støtte den stolte gamle arbejdersport. Vært Jonathan Herrik besøger bl.a. en ung brevdue entusiast, laver en støttesang og taler med en ekspert, der mener, at vi bør overveje at genindføre brevduerne i nødberedskabet. Og Mike Tyson? Hans boksekarriere blev såmænd leveret af en brevdue.

23:40  

Verdens rigeste milliardærer: De nye superhelte
Verdens rigeste milliardærer: De nye superhelte Britisk dokumentarserie fra 2022. (Rise of the Billionaires) Silicon Valley, 1997. To geniale og ambitiøse ph.d.-studerende på Stanford effektiviserer internetsøgninger, og etablerer Google i en garage. Nogle år senere på Harvard er Mark Zuckerberg ved at skabe Facebook. De er rivaler, men tilsammen forandrer vores virtuelle - og demokratiske - verden for evigt. Samtidigt beslutter Elon Musk sig for at investere sin internet-formue på rumrejser og ambitioner langt udenfor stratosfæren.

TVR
DR1

00:29  

OBS
OBS OBS Oplysning til Borgerne om samfundet Alzheimerforeningen Fuglene synger Depression - så bør man søge hjælp

00:35  

Shetland V (3:6)
Shetland V (3:6) Britisk krimiserie fra 2021. Jagten på Sandys overfaldsmand går ind. Samtidig tager efterforskningen en voldsom drejning efter en chokerende tilståelse.

01:35  

Taggart: Døden ringer (2:3)
Taggart: Døden ringer (2:3) Skotsk krimiserie fra 1986. (Taggart: Deathcall) Apotekerlærlingen Jamie McCormack er stadig under mistanke for mordet på ægteparret Russell. Men Jim Taggart er ikke overbevist om den unge mands skyld og forfølger andre spor. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Jamie McCormack: Alan Cumming. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Haldane Duncan.

02:25  

Taggart: Døden ringer (3:3)
Taggart: Døden ringer (3:3) Skotsk krimiserie fra 1986. (Taggart: Deathcall) Endnu et ægtepar er fundet myrdet under næsten samme omstændigheder som ægteparret Russell. Jim Taggart er overbevist om, at de to sager hænger sammen - men hvordan? Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Jamie McCormack: Alan Cumming. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Haldane Duncan.

03:20  

Antikkrejlerne XXIII (2:25)
Antikkrejlerne XXIII (2:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:25  

Afghanistan - et såret land: Talebans fremgang
Afghanistan - et såret land: Talebans fremgang Dokumentar fra 2019. (Afghanistan - The Wounded Land) Med Sovjetunionen og USA ude af landet fortsætter kampene i Afghanistan mellem forskellige etniske grupper og Mujahidin-fraktioner. Ud af det blodige kaos opstår en ny militant styrke: Taliban. Med støtte fra Pakistan og med de religiøse lederes velsignelse overtager Taliban magten, og Afghanistan bliver base for en helt ny type islamisk stat og hjemsted for Bin Ladens terror-netværk. Få Afghanistans voldsomme historie fortalt af dem, der har været helt tæt på begivenhederne.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, MARIBO.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1126205622