Maribo
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: søndag d. 27. november 2022

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: søndag d. 27. november 2022

DR1

06:15  

Vera: Den vej, vinden blæser
Vera: Den vej, vinden blæser Engelsk krimiserie fra 2022. (Vera: The Way the Wind Blows) Liget af Lisa Millworth skylles op på bredden af Tyne-floden. Men hvem ønskede en højtelsket mor, loyal ven og populær ansat på en vindmøllefabrik død? Vera har ikke mange spor at gå efter, men det viser sig snart, at Lisa befandt sig midt i en storm - både jobmæssigt og personligt.

07:45  

FodboldlistenTV
FodboldlistenTV

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

Miss Marple: Hvorfor spurgte de ikke Evans?
Miss Marple: Hvorfor spurgte de ikke Evans? Engelsk krimi fra 2009. (Agatha Christie's Marple: Why Didn't They Ask Evans?) Den unge Bobby Attfield er den eneste, der hører en døende mands gådefulde sidste ord. Bobby er fast besluttet på at løse gåden og indgår en umage alliance med den smukke overklassepige Frankie og miss Marple, der er på besøg hos familien. Da nogen forsøger at tage livet af Bobby, står det klart, at der er en morder på spil, og en række spor fører trioen til Castle Savage og dets sære beboere. Miss Marple: Julia McKenzie. Peters: Warren Clarke. Moira Nicholson: Natalie Dormer. Alec Nicholson: Rik Mayall. Instruktion: Nicholas Renton.

08:15  

Miss Marple: Det caribiske mysterium
Miss Marple: Det caribiske mysterium Engelsk krimi fra 2013. (Agatha Christie's Marple: A Caribbean Mystery) Miss Marple holder ferie på en smuk tropisk ø, men snart forstyrres idyllen. En af de andre gæster findes død, og miss Marple er sikker på, at det er mord. Den lokale politichef nægter dog at tage den søde gamle dame alvorligt - vel at mærke indtil morderen slår til igen. Nu er det op til miss Marple at afsløre gerningsmanden. Miss Marple: Julia McKenzie. Victoria: Pippa Bennett Warner. Molly Kendall: Charity Wakefield. Instruktion: Charles Palmer.

DR2

08:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (2)
Ramasjang Mysteriet IV (2) Store Nørderne er virkelig kommet i problemer! Der er nemlig en skurk, der har stjålet deres sav. Heldigvis kender de detektiven Kristian - og i dag får Kristian hjælp af Henry på 5 år. Men mon de kan finde ud, hvem der har taget saven?

06:00  

Ernest & Celestine (13)
Ernest & Celestine (13)

06:10  

Sarah og And (38)
Sarah og And (38)

06:20  

Luk op Luk i - FRYGT
Luk op Luk i - FRYGT Jakob og Thomas er på telttur. Selvom Thomas godt ved, at der ikke findes monstre, så er han alligevel ret bange. Jakob tror ikke på monstre, for de findes jo ikke. Han er til gengæld bange for noget, han har set i TV-Avisen. Han har nemlig set, at isen smelter. De to venner finder sammen ud af, hvad man kan gøre, når der er noget, man er bange for.

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee (33)
Hey Duggee (33)

06:55  

Venner eller uvenner (5:6)
Venner eller uvenner (5:6) Oskar føler, han har mistet alt, men midt i det triste hører han sin mor snakke om en havedam, hun har fået fjernet fra deres have, og det går op for Oskar, at det må være Frølles vandhul, hun taler om. Havehullet må laves igen - og han får brug for hjælp, hvis han skal kunne nå det, inden Frølle dør. Men hvem skal hjælpe ham?

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Simon II
Simon II

07:25  

Bluey
Bluey

07:35  

Mumitroldenes vinter: Bliver det jul i år?
Mumitroldenes vinter: Bliver det jul i år? Vinteren er på vej, og mumitroldene gør klar til at gå i den sædvanlige lange vinterhi. Men i år gider Mumi ikke sove vinteren væk. Han er nemlig blevet nysgerrig efter at se, hvad der egentlig sker med Mumidalen, når vinteren kommer. Allermest er han dog spændt på at møde den mystiske gæst Julen, som - i bogstaveligste forstand - snart banker på det lille mumihus. I Mumitroldenes vinter sniger hyggen og julestemningen sig ind i den velkendte Mumidal. Filmen, som er baseret på forfatter Tove Janssons oprindelige Mumi-bøger, fortæller en finurlig historie om venskab og det første eventyrlige møde med sne, frost og julemagi.

08:54  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

09:45  

Til gudstjeneste: Adventstidens håb - Anders Laugesen
Til gudstjeneste: Adventstidens håb - Anders Laugesen I decembermørket venter vi - på lyset der skal komme, og mørket der skal vige. Adventstiden er som en pilgrimsvandring mod julen. For Anders Laugesen er det en livslang pilgrimsvandring at drage ind i troens univers. En rejse der startede allerede, da han var 15 - og siden blev hans levevej. Og for Anders fortsætter rejsen, når han uge efter uge besøger mennesker, der er optaget af og lever med troen.

10:45  

FIFA VM 2022: Før kampen Japan - Costa Rica
FIFA VM 2022: Før kampen Japan - Costa Rica VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Tobias Hansen har selskab i studiet af Francis Dickoh direkte fra Qatar.

11:00  

FIFA VM 2022: Japan - Costa Rica, direkte
FIFA VM 2022: Japan - Costa Rica, direkte

11:45  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

11:55  

FIFA VM 2022: Japan - Costa Rica, direkte
FIFA VM 2022: Japan - Costa Rica, direkte

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:30  

Kunstnerkolonien på Sydfyn (5:8)
Kunstnerkolonien på Sydfyn (5:8) Den sydfynske natur er nået ind under huden på kunstnerne. Adam drager ind i skoven og for at lave en kjole af mos til sin performance, mens Eske cykler til Svanninge Bakker for at male det danske landskabet for første gang i sit liv.

10:00  

Kunstnerkolonien på Sydfyn (6:8)
Kunstnerkolonien på Sydfyn (6:8) Lilibeth jagter træernes skygger på græsset til det, hun håber ender som et endeligt værk til udstillingen. Samtidig slipper Ida sin digitale avatar fri i den sydfynske natur. Tidspresset begynder for alvor at spidse til da kuratoren er på vej.

10:25  

Debatten: Skal midten have magten?
Debatten: Skal midten have magten? "Det er vores vurdering, at det er muligt at danne en bred regering i Danmark". Sådan sagde Mette Frederiksen i går, efter også Enhedslisten nu er ude af forhandlingerne. Men for hvem er en regering over midten en god idé? Vi spørger blandt andre Mai Villadsen fra Enhedslisten og chefredaktør på Politiken, Christian Jensen. Vært: Clement Kjersgaard.

11:30  

Prins Joachim fortæller om vores skole
Prins Joachim fortæller om vores skole Forestil dig en tid, hvor retten til uddannelse er for de få og man bliver det samme i livet som mor og far. Sådan var det engang, men hvordan er det endt med, at alle danskere nu har pligt til at gå i skole og at alle har ret til gratis uddannelse? På sin rejse rundt i Danmark, møder Prins Joachim danskere, der selv er en del af Danmarkshistorien. Fra at han spiller bridge med børnene i skolen, til mødet med overlægen og kendte krimiforfatter, Steffen Jacobsen, der har brudt sin sociale arv.

11:55  

Vi kæmper for at overleve (5:8)
Vi kæmper for at overleve (5:8) Jette Simon skal hjælpe Melissa og Peter, som har et turbulent forhold, der er præget af usunde mønstre, løgne og mangel på tillid. Emil synes, at Ann giver op for let, og Ann kæmper med mønstre fra sin fortid.

TVR

09:05  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:15  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:40  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

10:10  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

10:40  

Kasper og Sofie II (1)
Kasper og Sofie II (1) Kasper vil gerne have et kæledyr. Maria har brug for nogen, der kan tage sig af to kattekillinger. Kasper og Siri bliver enige om, at de godt kan passe killingerne, men uden at spørge deres forældre. De håber nemlig, at de kan beholde dem. Men da kattekillingerne laver kaos i hele huset, forstår Kasper, at der er meget arbejde i at have et kæledyr.

10:50  

Kasper og Sofie II (2)
Kasper og Sofie II (2) Sofie mister sin første tand, og hun er ellevild, da tandfeen kommer. Maria tager Sofie med til tandlægen. Kasper og Løveungen tager med for at støtte. Tandlægen kan se, at Sofie har været lidt doven med tandbørstningen, og han opdager, at der er et hul.

11:05  

Alfons Åberg (8)
Alfons Åberg (8) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

11:15  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh bliver skadet og bliver passet af bonden.

11:25  

Pax' jordiske eventyr (4:10)
Pax' jordiske eventyr (4:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax bliver reddet fra et tag, hænger ud med små kaotiske jordboere og beskærer en hæk så fint, at en gammel mand begynder at græde. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

11:40  

Pax' jordiske eventyr (5:10)
Pax' jordiske eventyr (5:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax bliver fanget i en butiks komplekse døre, bygger et tårn af toiletpapir og klæder sig ud som en helt usædvanlig jordbo. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

11:55  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (5)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (5)

DR1

12:50  

FIFA VM 2022: Efter kampen Japan - Costa Rica
FIFA VM 2022: Efter kampen Japan - Costa Rica VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Tobias Hansen har selskab i studiet af Francis Dickoh direkte fra Qatar.

13:00  

Anne og Anders i USA - Montana
Anne og Anders i USA - Montana Dansk reportageserie fra 2016 Tv-journalisten Anders Agger og tv-kokken Anne Hjernøe besøger fire dansk/amerikanske familier i fire vidt forskellige stater: Arizona, South Carolina, Montana og Michigan. Familierne fortæller om deres vej til USA, og Anne og Anders går på opdagelse i statens køkken, historie og møder spændende personer på deres vej. Denne gang rejser Anne og Anders til Bitterroot-dalen i Montana for at besøge den 64-årige tidligere politimand, Hans Peter Elmer og hans amerikanske kone Karen, der bor på "Kicking Ass Ranch" med udsigt til Rocky Mountains. Der er lagt op til ægte cowboy-stemning, et besøg hos Amish-folket og ikke mindst en køretur til et indianerreservat. Tilrettelæggelse: Anne Mette Lorentzen Sendt første gang 23.07.2016

DR2

12:25  

Vi kæmper for at overleve (6:8)
Vi kæmper for at overleve (6:8) Peter er gået fra at leve et turbulent liv præget af stoffer, til at skulle have et familieliv med Melissa og hendes to børn til at fungere - og det skal den anerkendte parterapeut Jette Simon hjælpe med. Jette Simon har også sessioner med Stine og Jesper, som har tendens til at give hinanden dårlig samvittighed, og Emil og Ann, som er landet i et mønster, hvor Emil lader sig tirre, når Ann bliver frustreret og giver op.

13:00  

Fremtidens mad
Fremtidens mad Dansk dokumentar fra 2017. Kød belaster klimaet og er en ineffektiv måde at få næring på. Så hvis der skal være mad nok i fremtiden, er der ingen vej uden om at finde nye proteinkilder. For Danmarks kødspiser nr. 1, gourmetkokken og stenaldermanden Thomas Rode, er tang, planteprotein og orme en trist erstatning for hans elskede kød. Så han opsøger forskere, der laver mad af melorme, bilaver og hanekamme, ærteprotein og tang. De må kunne give ham tips og tricks til at få de klamme fødevarer til at ryge ned. Han får også sine kokkevenner til at udvikle fastfood af fremtidens fødevarer. For hvordan smager en hotdog med orme, en tang-wrap og en plantebøf, hvis man får gourmetkokke til at udvikle opskrifterne? Få svaret i dette tema om fremtidens mad. Sendt første gang 14.10.2017

14:00  

Til gudstjeneste: Adventstidens håb - Anders Laugesen
Til gudstjeneste: Adventstidens håb - Anders Laugesen I decembermørket venter vi - på lyset der skal komme, og mørket der skal vige. Adventstiden er som en pilgrimsvandring mod julen. For Anders Laugesen er det en livslang pilgrimsvandring at drage ind i troens univers. En rejse der startede allerede, da han var 15 - og siden blev hans levevej. Og for Anders fortsætter rejsen, når han uge efter uge besøger mennesker, der er optaget af og lever med troen.

TVR

12:10  

Rabalder
Rabalder Stine bliver forladt af sine veninder og møder Kasper. Han vil vise hende noget sejt og tager hende med sig til sin hytte. Et nyt venskab dannes.

12:25  

Flaskepost fra Stillehavet (4)
Flaskepost fra Stillehavet (4)

12:40  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:50  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

13:00  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

13:15  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:25  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:40  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:52  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9)

13:58  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10)

14:00  

Sofus III (2)
Sofus III (2) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Linus, der skal have en ven på besøg. De skal lufte naboens hund, men hvem skal tage hundelorten op?

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (15)
Onkel Rejes sørøvershow II (15) Dr. John er blevet taget til fange af en dame, der vil koge ham om til silikone-babser så store som vandmeloner. Onkel Reje kan ikke finde Brille og må helt alene kaste sig ud i en actionfyldt mission for at opklare mysteriet. Det involverer bl.a. æggesnaps, en vaskeægte slots-drage og et verdensrekordforsøg af Turbo Torben. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:35  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Molly er taget i svømmehallen med sin storebror, imens August og Emir holder øje med de sure mænd. Men så dukker Granberg og Kåbe op i svømmehallen, hvor de vil spraye Vokseværk på børnene. Motor Mille og Børnebanden bruger en falsk lort til at lukke svømmehallen.

14:50  

Sprinter Galore III - Lillesøster (1)
Sprinter Galore III - Lillesøster (1) Alle i huset er helt optaget af den lille ny lillesøster - undtagen Heino, som er mere optaget af at overtale Sprinter til, at de bygger Sprinters rumskib om til en avanceret tyverialarm, som Heino kan blive rig og berømt på. Men hvis Sprinter bygger rumskibet om, kan det jo aldrig flyve mere - og så kan han jo aldrig rejse ud og se mere af verden ... ?

DR1

15:00  

Rick Steins vidunderlige Sydengland (15:15)
Rick Steins vidunderlige Sydengland (15:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Denne gang besøger Rick Stein halvøen Rame, der er berømt for sine klipper og strande. Her møder han en strandsamler, der har fundet nogle bemærkelsesværdige genstande på stranden. Bagefter udforsker han historien om de berømte cornish pasty og viser, hvordan man tilbereder dem.

15:30  

Sporløs (5:5)
Sporløs (5:5) 43-årige Karin ønsker brændende at finde sin biologiske mor i Sri Lanka. Men da hun skriver til den kvinde, som stod for hendes adoption, får hun at vide, at hun bare skal opgive det på forhånd, Karin har kun een mor, og det er hendes adoptivmor. Men Karin er klar til at lede efter sine rødder og giver ikke op. Sammen med Sporløs tager hun afsted for at undersøge sin fortid i et land, hvor fusk og bedrag med adoptioner var almindeligt kendt. Er det også tilfældet i Karins sag?

16:30  

FIFA VM 2022: Før kampen Kroatien - Canada
FIFA VM 2022: Før kampen Kroatien - Canada VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

17:00  

FIFA VM 2022: Kroatien - Canada, direkte
FIFA VM 2022: Kroatien - Canada, direkte

17:45  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

17:55  

FIFA VM 2022: Kroatien - Canada, direkte
FIFA VM 2022: Kroatien - Canada, direkte

DR2

15:00  

Præst søger Paradis - Høstoffer
Præst søger Paradis - Høstoffer Det er efterår, og i Sejerø kirke er det tid til årets store indsamling til velgørenhed. Den nye præst prøver om hun kan få sejerøboerne til at donere penge til et nyt formål, at gøre kirken grønnere og mere klimavenlig.

15:30  

Fantino og Bonde på Dansktoppen 3:6 - Jeg tror næsten hellere, jeg vil vise mine
Fantino og Bonde på Dansktoppen 3:6 - Jeg tror næsten hellere, jeg vil vise mine Skriveworkshoppen hos Simon Von Konoy når sin ende, men Marias og Christians tekst halter stadig gevaldigt, så de søger hjælp hos dansktopbandet Mens Vi Venter. Efter den håndsrækning sidder sangen (næsten) i skabet, og sangteknikken får et tiltrængt løft hos musiker og tegnefilms-dubber Jan Tellefsen. De to kommende musikere føler sig stadig klædt af ved at synge foran andre. Men nu er de nødt til det, for sangen skal indspilles i sin endelige version i kandistrommeslager Frank Thøgersens legendariske dansktopstudie.

16:00  

Den osmanniske løjtnant
Den osmanniske løjtnant Amerikansk-tyrkisk romantisk drama fra 2017. (The Ottoman Lieutenant) I 1914 drager den unge sygeplejerske Lillie fra USA til Osmannerriget for at levere medicin til et fjerntliggende hospital. Under rejsen gennem Anatolien begynder hun at falde for sin eskorte, Ismail, der er løjtnant i osmannerhæren. Men snart bryder 1. verdenskrig løs, og Lillie splittes mellem sit arbejde på hospitalet og sin kærlighed til Ismail. Medvirkende: Hera Hilmar, Michiel Huisman, Josh Hartnett m.fl. Instruktion: Joseph Ruben.

17:45  

Alice i Eventyrland - ballet fra Det Kgl. Teater
Alice i Eventyrland - ballet fra Det Kgl. Teater "Fantasi er det eneste våben i krigen mod virkeligheden," siger den vanvittige Cheshire-kat til Alice, og derfra får fantasien på alle tangenter i Alice i Eventyrland. Alice ser sine forældres ven, Lewis Carroll, forvandle sig til en hvid kanin. Hun følger efter ham og kommer på en rejse til et land, hvor sælsomme oplevelser og mærkværdige skikkelser venter hende. Den engelske stjernekoreograf Christopher Wheeldon har omsat Carrolls fantastiske fortælling til et brag af en forestilling. Med Joby Talbots sjove musik og Bob Crowleys vilde og vanvittige scenografi kommer du lige ind i hjertet af eventyrland. Hop med Alice ned i kaninhullet, og oplev balletten, der allerede er blevet en klassiker for alle aldre.

TVR

15:05  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:15  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon III
Simon III

16:01  

Simon III
Simon III

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale

17:00  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) Johns diller går i fælden. Musefælden. Og ikke bare én men mange! John ofrer sig nemlig for at redde byens mus, men det er ikke uden smerte.

17:05  

Spookys
Spookys

17:30  

F for Får: Et juleeventyr
F for Får: Et juleeventyr Animationsfilm fra 2021. Da Frodes jagt på en større sok ikke går som planlagt, drager hele gården ud på et vildt juleeventyr - komplet med slæde og det hele!

DR1

18:50  

FIFA VM 2022: Efter kampen Kroatien - Canada
FIFA VM 2022: Efter kampen Kroatien - Canada VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

19:00  

FIFA VM 2022: Før kampen Spanien - Tyskland
FIFA VM 2022: Før kampen Spanien - Tyskland VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

20:00  

FIFA VM 2022: Spanien - Tyskland, direkte
FIFA VM 2022: Spanien - Tyskland, direkte

20:45  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

20:45  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

20:55  

FIFA VM 2022: Spanien - Tyskland, direkte
FIFA VM 2022: Spanien - Tyskland, direkte

DR2

20:00  

Danmark synger julen ind
Danmark synger julen ind Katrine Muff og Mathias Hammer inviterer seerne til at synge med, når de sammen med Oh Land, DR Børnekoret og over 300 korsangere fra hele Danmark synger julen ind fra DR Koncerthuset 1. søndag i advent. Repertoiret spænder fra klassiske danske julesange, populære julekalendersange og engelske julesange m.m.

TVR

18:00  

F for Får IV (9)
F for Får IV (9)

18:00  

F for Får IV (7)
F for Får IV (7)

18:00  

F for Får IV (6)
F for Får IV (6)

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Svampebob Firkant X
Svampebob Firkant X Den fantastiske skrumpende svamp + Sport?

19:25  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Bedst og Bedster synes, at Vrissen Buks skal opleve mere i livet, så de laver en bucket-liste til ham - en liste skrevet på en spand. Til hans store overraskelse og glæde fører de ham til Café Gateaux. Desværre har de inden dagen er omme ikke bare smadret restauranten, de har også måtte vaske op fordi de ikke kunne betale. Og fået livslang karantæne. Sikke et begivenhedsrigt liv, der venter Vrissen Buks!

19:40  

Wild Kratts (22)
Wild Kratts (22)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:50  

FIFA VM 2022: Efter kampen Spanien - Tyskland
FIFA VM 2022: Efter kampen Spanien - Tyskland VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

22:20  

Hamilton II (1:4): Nulstilling
Hamilton II (1:4): Nulstilling Svensk thrillerserie fra 2022. En svensk dykker bliver dræbt under en tophemmelig NATO-operation i Middelhavet. Dykkeren var mesteragenten Carl Hamiltons gode kollega, og han sendes til Frankrig for at efterforske sagen. Der er noget stort i gære - men hvad?

23:45  

Guru II (1:6)
Guru II (1:6) Anders og kollegerne afholder "invest-party" for LETS GO ACADEMY, som stadig ikke har det økonomiske fundament helt på plads. Allan og Vandela trækker arrangementet i en retning af drukfest, hvilket Anders ikke bryder sig om, men de viser sig at have den bedste forretningssans. Samtidig er Anders blevet inviteret på frokost af sin far, Erik, som han ikke har set i flere år. Men Erik har en skjult agenda.

DR2

21:30  

Ørnedræberne - Der er noget, der ikke stemmer (3:4)
Ørnedræberne - Der er noget, der ikke stemmer (3:4) En havørn er blevet skudt på Lolland, og Jens og Zissel må straks afsted, før geværløbet bliver koldt. Sagen skriver sig ind i en uhyggelig række af havørnedrab på Lolland, og særligt et af dem fanger deres interesse og peger dem mod det okkulte. På Landbohøjskolen gennemgår de obduktionen af den skudte havørn, og her bliver forrådnelsesprocessen pludselig interessant. De må tilbage til den oprindelig opgave på Tåsinge, for der er noget, der ikke helt stemmer.

22:30  

MGP: Børnefesten der gik amok - En skræmmende idé
MGP: Børnefesten der gik amok - En skræmmende idé Den nye chef i B&U har en skræmmende idé: Et melodi grand prix for børn, der skal konkurrere mod hinanden. Børnene bliver kæmpestjerner og showet bliver et kæmpe hit hos familier i hele landet. Men hvordan er det for stjerner som Razz, Anne Gadegaard, Morten Fillipsen og Sisse Marie at være de første børn af MGP, og er det et skred i de børneværdier, DR ellers har opretholdt siden 60'erne?

23:00  

Tæt på sandheden
Tæt på sandheden Ved VM har FIFA-præsidenten med en mærkværdig tale om at være rødhåret forsøgt at dysse kritikken af værtsnationen ned, mens en usædvanlig retssag om en uheldig pirat får Jonatan til at splitte sine bramsejl. Regeringsforhandlingerne er til gengæld endelig startet efter tre ugers hyggesnak, men hvad er motivet mon for en regering over midten? Og mens krigen i Ukraine stadig raser, bliver Danmark endnu en gang kritiseret af NATO i en censureret rapport, der får Camilla Boraghi til at lege med tanken om at immigrere til Sverige.

23:30  

Kvinder bag kameraet (12:14) Afsløring, erindringer og tid
Kvinder bag kameraet (12:14) Afsløring, erindringer og tid Prisvindende amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Women Make Film) Hvordan viser dygtige filminstruktører afsløringer? Lisa Joy bruger kameraet hurtigt i Westworld, mens Lynne Ramsay langsomt overrasker i Undervejs. Film kan også være en slags hukommelse. F.eks. viser Petra Costas dokumentar Elena og Mary Lamberts Ondskabens kirkegård to forskellige måder at mindes. Alice Guy-Blanché og Chantal Akerman viser tidens gang i film, mens dokumentar og fiktion benytter sig af realtid og levetid.

TVR
DR1

00:10  

Guru II (2:6)
Guru II (2:6) Efter en runde på golfbanen meddeler Erik, at han kæmper med manglende livslyst, mens han drikker det ene glas vin efter det andet. Noget, der får en uheldig indvirkning i Anders' forhold til akademiets mest centrale investor. På LETS GO ACADEMY ankommer den nye yogalærer Sune, og sætter Anders' tålmodighed og lederskab på prøve.

00:40  

Mordene i Brokenwood V (3:4)
Mordene i Brokenwood V (3:4) Newzealandsk krimiserie fra 2018. (The Brokenwood Mysteries) Den midaldrende motionist Lester Nyman når toppen af bjerget på sin cykel - og falder død om. Lester har fået en blodprop i hjertet. Han var kendt for at presse sig selv til det yderste, så ingen er overraskede over det pludselige dødsfald. Men kommissær Mike Shepherd får alligevel mistanke om mord.

02:10  

Dommer John Deed (6)
Dommer John Deed (6) Engelsk dramaserie fra 2002. (Judge John Deed) Chaufføren for en arabisk sheik tiltales for mordet på en prostitueret. Det bliver en sag, der sætter dommer John Deed under et enormt pres. Sagen kan nemlig få store politiske følger, da sheiken var i Storbritannien for at købe fly til en værdi af 10 milliarder pund.

03:35  

Antikkrejlerne XX (21:25)
Antikkrejlerne XX (21:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

03:40  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

DR2

00:30  

Tørklæderevolutionen i Iran
Tørklæderevolutionen i Iran Svensk dokumentar fra 2021. (Be My Voice) Masih Alinejad er iransk journalist og aktivist. Hun er fortaler for kvinders rettigheder, og fra sit eksil i USA har hun startet en af Irans største borgerrettighedsbevægelser på de sociale medier, der gør oprør mod tvungen hijab. Men det iranske regime strammer grebet for at genvinde kontrollen, og Masihs mod bliver testet til det yderste, da vold og undertrykkelse truer hendes egne familiemedlemmer.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, MARIBO.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1126211726