Maribo
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: søndag d. 10. december 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: søndag d. 10. december 2023

DR1

05:10  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:00  

Alene i vildmarken (3:7)
Alene i vildmarken (3:7) Veninderne Ester og Anna-Caroline har store boligdrømme i vildmarken, selvom de aldrig har bygget et shelter før. Kreative løsninger skal der til hos far Aslak og datteren Rikke, der har svært ved at få røgen ud af deres nye bolig. Hos militærveninderne kæmper Katrine med at finde energi til byggeprojekterne, og Katja må trække det tunge læs. Måske deler de ikke den samme drøm alligevel?

07:00  

Alene i vildmarken (4:7)
Alene i vildmarken (4:7) Solodeltageren Ulla kaster sig over et bådprojekt for at skaffe flere fisk. Militærveninderne Katrine og Katja er uenige om, hvornår de skal tage hjem. Det andet venindepar Anna-Caroline og Ester kæmper for føden og overvejer også, hvor længe de kan holde i vildmarken.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:10  

Inspector Morse: Jeg'ets død
Inspector Morse: Jeg'ets død Engelsk krimi fra 1992. (Inspector Morse: The Death of the Self) Vin, kvinder og operasang. Morse har det som en fisk i vandet, da han og Lewis sendes til det idylliske Norditalien for at efterforske et mystisk dødsfald. Sagen bringer ham nemlig sammen med den smukke operasangerinde Nicole Burgess, der er blevet ramt af sceneskræk, men forbereder sig på at gøre comeback i Veronas berømte udendørs arena. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Nicole Burgess: Frances Barber. Manuskript: Alma Cullen efter Colin Dexters romaner. Instruktion: Colin Gregg.

DR2

05:20  

De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie II (6:6)
De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie II (6:6) Amerikansk dokumentarserie 2020. (Eli Roth's History of Horror) Tør du se dit mareridt i øjnene? Eli Roth præsenterer ni film, der rykker gyserfilmens grænser. Ni film, der fortæller dystre sandheder om samfundet og os selv. Ni film fulde af gru og grin. Ni mareridt, du aldrig glemmer. Store film, der både underholder og provokerer. Film, der sætter samfundet under mikroskop - og får os ikke kun til at spørge, hvad vi frygter, men hvorfor vi frygter det.

06:05  

Forsvundne verdener og skjulte skatte II (1:3) - Kong Minos Palads
Forsvundne verdener og skjulte skatte II (1:3) - Kong Minos Palads Britisk dokumentarserie fra 2021. (Lost Worlds and Hidden Treasures) Deres opdagelser omskrev historien, men var ikke, hvad de så ud til. Kunsthistoriker Janina Ramirez går i fodsporene på tre opdagelsesrejsende. Denne gang er hun på Kreta, hvor den britiske arkæolog Arthur Evans opdagede kong Minos' mytiske palads - og den første vestlige civilisation, der var gemt og glemt i næsten 3000 år. En opdagelse, der senere har mødt stor kritik blandt nutidige arkæologer.

07:05  

Rejseguide til et raceopdelt Amerika (2:2)
Rejseguide til et raceopdelt Amerika (2:2) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Driving While Black) I 1929 kunne næsten enhver amerikaner køre en tur i deres bil. Afroamerikanere ville rejse ligesom hvide amerikanere. De ville se landet og besøge museer og nationalparker med deres børn. Men for sorte gav bilture ikke kun en følelse af frihed - de var også ekstremt farlige. Her dykker vi ned i de utallige historier om sorte, der stoppes for at være "sorte bag rattet".

08:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Ramasjang Mysteriet III (6)
Ramasjang Mysteriet III (6) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:33  

Hunden Ib - er forsvundet væk
Hunden Ib - er forsvundet væk

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Luk op Luk i - VENNER
Luk op Luk i - VENNER Katrine og Sofie er venner, men selv gode venner kommer op at skændes. Kan de så blive gode venner igen? Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være venner.

06:15  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

06:30  

Motor Mille og uniformerne - Flybrandmand (3)
Motor Mille og uniformerne - Flybrandmand (3) Motor Mille vil lære sine venner, at man altid skal hjælpe andre. Derfor fortæller hun dem om dengang hun besøgte en flybrandmand på hans arbejde, hvor hun lærte, hvordan han hver dag står klar til at hjælpe andre mennesker. Hun får lov til at prøve kræfter af med at slukke en kæmpe ildebrand, og skyde med vandstråler efter tønder, hvilket er sværere, end det ser ud.

06:45  

Sarah og And (14)
Sarah og And (14)

06:50  

Albi II
Albi II

07:00  

Ramajetternes Jul (10:24)
Ramajetternes Jul (10:24) Det lykkes for Ramajetterne at finde frem til Finn Falks hemmelighed, og vennerne må endnu en gang ud på en lang rejse. Denne gang til Italien. Mens Finn Falk og Øvst går på tyvejagt, går Sus på jagt efter sin drømmefyr.

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:25  

Bluey
Bluey

07:35  

Den lille julemand og det magiske snefnug
Den lille julemand og det magiske snefnug Fransk animationsfilm med dansk tale. Nicolas er den nye julemand, selvom han kun er 7 år gammel! To dage før hans første juleaften bliver Nicolas nødt til at klare en stor krise. Julens magi synes at forsvinde rundt omkring i verden, og noget ser ud til, at det er Nicolas skyld. Vil hans første jul blive en succes? Kan han mon redde julen?

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:55  

Vilde vidunderlige Danmark - Bæveren
Vilde vidunderlige Danmark - Bæveren Bæveren er en flittig handyman, der konstant arbejder på sin dæmning. Det kræver vedholdenhed at holde vandstanden oppe, så indgangen til hans hule kan forblive under vand.

10:00  

Til gudstjeneste: Hvordan bevarer vi håbet? - Amalie Langballe
Til gudstjeneste: Hvordan bevarer vi håbet? - Amalie Langballe Amalie Langballe mener, at pessimister kan være i stand til at håbe. For selvom der findes nok problemer i verden, og på trods af egne oplevede kriser, har Amalie opsøgt præster for at tale om håbet. Præst Karsten Møller Hansen mener, at håbet er kristendommens største gave til verden. Det handler dagens gudstjeneste om, når Sofie Østergaard tager sin gæst med til gudstjeneste i Tårnby Kirke.

11:00  

Vandhullet - Afrikas fantastiske dyreoase (2:3)
Vandhullet - Afrikas fantastiske dyreoase (2:3) Britisk naturserie fra 2020. (Waterhole: Africa's Animal Oasis) Det er den varmeste tid på året, hvor temperaturerne når op på 40 grader. Og det gør det dyrebare vandhul i Mwiba Vildtreservatet til en livline for områdets mest sårbare dyr. Men også til et mål for en klan af berygtede rovdyr: hyæner. Hvordan påvirker de høje temperaturer stedets dyreliv? Og hvilken rolle spiller hyænerne i det økosystem, der er ved at opstå ved vandhullet?

11:15  

Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau (3:5)
Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau (3:5) En tur i den grønlandske tidsmaskine. Nikolaj har nu fået følgeskab af sin kone Nukâka og sammen rejser de til Uummannaq. Det var her Nukâka voksede op og selvom Nikolaj har hørt tonsvis af historier fra den lille og meget smukke grønlandske by, har han aldrig været her. Nu tager Nukâka og hendes lillebror Peter, Nikolaj på en tur gennem barndommens land og levendegør deres traditionelle grønlandske opvækst med slædehunde, snescootere, fiskeri og masser af røverhistorier.

DR2
TVR

09:05  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

09:30  

Smølferne II
Smølferne II

09:40  

Smølferne II
Smølferne II

09:55  

Smølferne II
Smølferne II

10:05  

Smølferne II
Smølferne II

10:15  

Smølferne II
Smølferne II

10:30  

Kasper og Sofie II (19)
Kasper og Sofie II (19) Det er en stille dag i Haralds butik, så han lader Kasper tage sig af en kunde. Kasper tror, at det er det eneste Harald laver hele dagen, så Harald forklarer Kasper, hvor meget arbejde der ligger i at drive en butik. Senere kommer Sofie på besøg, og Kasper foreslår, at de skal lege butik. Harald, Hilde og Siri er overraskede, da de kommer hjem og finder prissedler på alle deres personlige ting, der sælges i Kasper og Sofies gadebutik.

10:40  

Kasper og Sofie II (20)
Kasper og Sofie II (20) Der begynder en ny pige i børnehaven, og Kasper og Sofie finder ud af, at hun er lidt anderledes end de fleste andre. Randi fortæller dem, at hun har Downs syndrom. Kasper og Sofie finder ud af, at de har mere tilfælles med pigen, end hvad der gør dem forskellige. De har det rigtig sjovt sammen, og hun bliver en af deres bedste venner.

10:55  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

11:20  

Pax' jordiske eventyr (7:10)
Pax' jordiske eventyr (7:10) Den skøre Pax lander på den fremmed planet jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax forsøger at leve som en zebra, bliver trampet ned af lemurer, og forsøger at pumpe Den sure dame fuld af kaffe. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

11:35  

Flaskepost fra Stillehavet II (10)
Flaskepost fra Stillehavet II (10) Det er spændende for os at besøge Tikopia, men det er også spændende for dem fra øen Tikopia at besøge båden. Og så er der kanorace. Hvem kommer først rundt om Tikopia i kano?

11:45  

Sebastian på dybt vand: Operation Odder (2:2)
Sebastian på dybt vand: Operation Odder (2:2)

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Versus (7:8)
Versus (7:8) Dansk underholdning fra 2022 Hvor langt rækker en kajakroers evner i et badekar? Kan Selma fra julekalenderen Julefeber slå Hjalte i en legelandsdyst? Og kan det virkelig lade sig gøre at komme hurtigere gennem København til fods end på cykel? Det skal du og deltagerne i studiet forsøge at svare på, når Sofie Østergaard disker op med nye spektakulære dueller.

13:17  

Det søde liv jul - Kokostrøfler og nougatmarcipankugler
Det søde liv jul - Kokostrøfler og nougatmarcipankugler Mette Blomsterberg inspirerer dig til at gå i gang med at lave dejlige desserter og kager. Sendt første gang 13.12.10

13:25  

Mordet i Orientekspressen
Mordet i Orientekspressen Amerikansk krimi fra 2017. (Murder on the Orient Express) Hercule Poirot er på vej hjem til London om bord på den luksuriøse Orientekspres. En snestorm tvinger toget til at standse, samtidig med at en af de farverige passagerer findes myrdet med adskillige knivstik. Poirot er sikker på, at morderen stadig er på toget. Og nu er det op til den belgiske detektiv og hans små, grå celler at løse gåden. Medvirkende: Kenneth Branagh, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer m.fl. Instruktion: Kenneth Branagh.

DR2

12:00  

Forførende Rum i B&O
Forførende Rum i B&O Dansk reportageserie fra 2013 Arkitekt og indretningskonsulent Frederikke Aagaard besøger en redesignet B&O flagshipstore, som er den første af sin art i verden og dermed også et indretningseksperimantarium for B&O og den Kreative Direktør Johannes Torpe. Sendt første gang 28.11.2013

12:30  

Vil du bo her? - En husbåd i Sydhavnen
Vil du bo her? - En husbåd i Sydhavnen Frederikke Aagaard er bange for at blive søsyg, når hun sammen med en gæst flytter ind på en husbåd i Sydhavnen. Med sig har hun denne gang David Zahle fra tegnestuen BIG. David er en af Danmarks dygtigste arkitekter, når det handler om at forvandle bygninger. Han har bl.a. tegnet Søfartsmuseet i Helsingør - og er ikke bange for havet - eller en frisk morgendukkert fra husbåden. Både Frederikke og David bliver også meget overrasket, da de finder ud af, at man selv kan dyrke mad under vandet midt inde i Københavns Havn.

13:00  

Duft og dunst- vores forunderlige lugtesans (2:3)
Duft og dunst- vores forunderlige lugtesans (2:3) Dansk reportage fra 2014 En kulturhistorisk fortælling om den rolle lugtesansen spiller i alt fra kærlighed, til hukommelse og markedsføring. I dette afsnit skal det handle om sex, og hvordan dufte og kropslugte betyder mere for forholdet mellem mennesker, end vi måske aner. Vi stikker også næsen i en Europæisk hofkultur, hvor man frygtede badet og den friske luft og fortrak parfumer og pudder, mens folket levede i - og med - stanken af lort. Og så tager vi til parfumens by Grasse med bloggeren og vintageparfume eksperten Barbara Herman, for at udlægge, hvordan en rigtig kvinde bør dufte - ifølge 19-tallets "næser" og parfumemagere. Sendt første gang 10.04.2013

13:30  

Simons Superkræfter: At Flyve
Simons Superkræfter: At Flyve Tænk, hvis man kunne flyve lige så hurtigt som Superman? Eller kaste sig ud fra høje bygninger og svæve ligesom Batman? I en ny serie på DR2 rejser værten Simon Jul ud i verden for at undersøge, hvor tæt vi mennesker er på at kunne få superkræfter - ved hjælp af videnskaben. I dette program undersøger han, hvor tæt vi er på at kunne flyve ved egen kraft. Og hvad det egentlig kræver at flyve gennem luften som en superhelt.

14:00  

Til gudstjeneste: Hvordan bevarer vi håbet? - Amalie Langballe
Til gudstjeneste: Hvordan bevarer vi håbet? - Amalie Langballe For Christian Fuhlendorff er det vigtigt at kunne forklare og finde svar på alt. Alligevel er han fascineret af livets store eksistentielle spørgsmål og alt det, vi ikke selv kan styre eller bortforklare. Hvordan hænger det sammen? Og er tro og viden nødvendigvis en modsætning? Det handler dagens gudstjeneste om, hvor Sofie Østergaard inviterer sin gæst med til Tårnby Kirke og til gudstjeneste ved Karsten Møller Hansen.

TVR

12:10  

Vidundervovsen Vaffel (25)
Vidundervovsen Vaffel (25)

12:20  

Vennerne og det grønne lys (11:20)
Vennerne og det grønne lys (11:20) Vennerne er fanget i kælderen af den mystiske mand. Ingen kan høre dem råbe, så de må selv finde en vej ud. Pludselig finder Hugo en værktøjskasse og får en idé.

12:30  

Vennerne og det grønne lys (12:20)
Vennerne og det grønne lys (12:20) I laboratoriet er alarmen gået, men Otto vil ikke sige, hvem han er bange for. Tilbage på vejen kan Liv ikke forstå, hvor Anna bliver af, og hun går irriteret ud for at finde hende.

12:40  

Stop!
Stop! Majas bedste veninde, Lovisa, er på besøg. Men tiden går som sædvanligt alt for hurtigt, og vips så skal Lovisa hjem. Maja er træt af, at de aldrig kan lege færdig, og må tænke sig godt om for at finde ud af, hvordan det kan lade sig gøre.

12:40  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (3)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (3)

12:40  

Stop!
Stop! Maja møder en fremmed, som fortæller om en velbevaret hemmelighed, som må opklares. Er familiens nye, strenge skærmtid virkelig så retfærdig som mor og far siger den er?

12:55  

Vesta-Linnea
Vesta-Linnea

13:05  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:30  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13) Da Leo virkelig skal på toilettet, kommer hun til at bruge ordet bummelum, hvilket får Bakkeby på den anden ende. For Bum er jo en superskurk! Og er Leo i ledtog med ham? Den store forvikling kulminerer, da Bum selv for nys om det hele, og ikke vil have, at hans navn har noget med noget ulækkert at gøre!

13:51  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14) Sprinter har bygget en masse simple robotter, der skal danne ring som et værn om Bakkeby. Robotterne ligner alle Sprinter, og da DiktaThor ankommer, ser han de mange Sprintere men opdager hurtigt, at de ikke er den ægte vare. Han nedkæmper den ene robot efter den anden, og snart må den rigtige Sprinter træde i karakter.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17) DiktaThor udfordrer Sprinter til en duel og ifølge de ældgamle Bhilkha-regler, kan man ikke sige nej. Det bliver starten på en trekamp med Bhilkhas klassiske discipliner - arbejdsjuice-bælning, holde-vejret-længst og sæbebobleskydning. Hvem har den roligste hånd, når blodet pumper, og hele byen kigger på?

13:55  

Oda Omvendt (8)
Oda Omvendt (8)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18) Da en invitation til at deltage i en ekspedition til Mt. Bhilka dukker op, melder Sprinter og Riwahl sig. De må nu dyste om at være den, der når toppen først. Riwahl snyder sig til sejren, men det hele viser sig at være en fælde fra Cleopatra, som troede, Sprinter ville vinde. Sprinter må redde ham, men har han lyst til det, når Riwahl har snydt?

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15) Sprinter er igen genstand for bhilkanernes affektion, og Leo føler sig udenfor og overset. Cleopatra ser Leo og udnytter situationen til at overbevise hende om, at Sprinter er ligeglad med hende, og at hun hellere skal flyve hjem til Jorden. Men i virkeligheden er Sprinter i gang med at planlægge en surprise-fest for sin bedste ven!

14:05  

Onkel Rejes sørøvershow II (15)
Onkel Rejes sørøvershow II (15) Dr. John er blevet taget til fange af en dame, der vil koge ham om til silikone-babser så store som vandmeloner. Onkel Reje kan ikke finde Brille og må helt alene kaste sig ud i en actionfyldt mission for at opklare mysteriet. Det involverer bl.a. æggesnaps, en vaskeægte slots-drage og et verdensrekordforsøg af Turbo Torben. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:20  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Børnebanden har fundet hemmeligheden om Vokseværk: En blanding af juice og mælk giver modgift, så børn, der er blevet forvandlet til voksne, kan blive børn igen. Men den sure mand Granberg har købt al juice og mælk i hele byen og vil have Kåbe til at smide det i søen.

14:35  

Kika og Bob (18)
Kika og Bob (18) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:50  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:15  

Pokalfodbold: Brøndby IF - AGF, direkte
Pokalfodbold: Brøndby IF - AGF, direkte

16:20  

Pokalfodbold: Brøndby IF - AGF, direkte
Pokalfodbold: Brøndby IF - AGF, direkte

17:45  

Folk og fæ IV (4:7)
Folk og fæ IV (4:7) Britisk dramaserie fra 2023. (All Creatures Great and Small) James og Helen har en hemmelighed. Carmody er på besøg på et landsbrug, da han må sande, at det ikke er alt, man kan lære i bøgerne. En bekymrende sygdom er på spil i de nye landmænds besætning. James og Helen forsøger at hjælpe dem, men det får måske uventede følger for parret.

DR2

15:00  

5 skarpe om julen (2:4)
5 skarpe om julen (2:4) I 5 skarpe om julen får du muligheden for at komme bag om gavepapir og juleræs og blive klogere på, hvad julen handler om som kristen tradition. Vi giver dig fem skarpe punkter på 20 minutter, der skærer ind til benet på julens steder.

15:25  

VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte
VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte

15:30  

På UFO jagt med Jan og Morten
På UFO jagt med Jan og Morten De amerikanske efterretningstjenester har offentliggjort en rapport, der konkluderer, at jagerpiloter har observeret uidentificerede fysiske objekter. Betyder det, at jorden får besøg fra det ydre rum? Det vil Jan Elhøj og Morten Kirckhoff finde svaret på. På en rejse i USA møder Morten en af de piloter, der har set de meget omtalte objekter, og han møder whistlebloweren Luis Elizondo, som har ledet Pentagons afdeling for sikkerhed i luftrummet over Amerika. Herhjemme møder Jan en række prominente eksperter, der prøver at forklare, hvor de gådefulde objekter kan stamme fra? Endvidere møder han Frederik Dirks Gottlib fra DR-Podcastsuccesen, Flyvende Tallerken.

16:05  

VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte
VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte

16:30  

Grønlandske Boligdrømme (4:4)
Grønlandske Boligdrømme (4:4) Langt mod Nord hvor der altid flyder isbjerge, ligger Saqqaq, en bygd hvor de fleste bor i selvbyggede typehuse. Præst og fisker Adolf Jensen har selv bygget sit Iglorput-typehus for 20 år siden med hjælp fra familie og venner. Selvbyggerhuset kunne kaldes "det grønlandske nationalhus". Det er symbolet på den traditionelle, grønlandske familie i bygden. De farverige træhuse er det mest udbredte og romantiske billede på den Grønlandske Bolig. Sendt første gang 14.12.2017

17:05  

Store danskere - Knud Rasmussen
Store danskere - Knud Rasmussen Verdens længste rejse på hundeslæde fra Grønland til Stillehavet førte ham lige ind i verdensberømmelsen. Han var splittet mellem sit liv i Danmark og en dyb længsel efter Grønland. Han sørgede for at hele Grønland blev samlet under dansk flag og skrev Grønland ind i danskernes hjerte med beretninger fra sine fantastiske rejser. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt første gang 13.03.05.

17:45  

VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte
VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal på fisketur, men han har ingen fiskestang. Så kan han til gengæld fiske med dilleren. Det er desværre bare så pinligt for den fanger bare gammelt skrammel. Og de andre på kajen griner så meget af ham, at dilleren skubber børnene i vandet. Men John redder dagen med sin diller-kopter, og får fisket børnene i land igen. Alt er godt, indtil John får rigtigt bid.

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Karlas Fantalastiske Klasse - Karla er en dårlig ven
Karlas Fantalastiske Klasse - Karla er en dårlig ven Karla er kommet bagud i matematik og inviterer 16bit med hjem, så den kan lave hendes lektier, mens hun slapper af til sin yndlingsserie.

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Paw Patrol III (6)
Paw Patrol III (6) Tegnefilm med dansk tale

16:45  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

17:00  

En hæderlig jul
En hæderlig jul

17:10  

Kreabix: Julefigurer
Kreabix: Julefigurer Emma har fyldt sit værksted med naturmaterialer! Ud af grene, pinde, blade og andre ting fra naturen bygger hun tre søde julefigurer.

17:20  

Sebastians Jul (10:24)
Sebastians Jul (10:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag besøger Sebastian en dyrepark med rensdyr, som han fodrer med bl.a. birketræer. Han og musen spiser rensdyrpølse. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

17:30  

Jagten på regnbuens guld | Den hemmelige dør
Jagten på regnbuens guld | Den hemmelige dør Hr. Skæg og Motor Mille får samlet Regnbuens guld, og nu er regnbuen hel igen. Nu skal de bare have afleveret guldklumpen tilbage, men hvor er den hemmelige dør? Motor Mille og Hr. Skæg rider på dromedar gennem Saharas ørken og får også hjælp af en skoleklasse, men de bliver opdaget af en voksen og må tage flugten. Heino ringer rundt til telefoner i Tunesien for at finde Hr. Skæg og Motor Mille og hypnotisere dem igen. Serien er støttet af Udenrigsministeriet, Danida, i forbindelse med Børnenes Ulandskalender. Find læringsmateriale til serien på dr.dk/lær

17:45  

Sprinter Galore II - Fødsel (10)
Sprinter Galore II - Fødsel (10) Thomas er på arbejde, og Heinos bil er på værksted, så da Kathrine pludselig går i fødsel, og babyen vil ud NU, er der ikke andre udveje end at de må få Sprinter til at drøne hende på hospitalet. Men hvordan reagerer Heino på at møde Sprinter? Og kan Sprinter cykle hurtigt nok til at nå på hospitalet med Kathrine, inden babyen er født?

17:52  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John har glemt det eneste man ikke må glemme - oldemors fødselsdag. Nu er gode råd dyre, hvis John skal tilgives af oldemor, og han må bruge al sin snilde til at få stablet en rigtig fest på benene. Festen bliver dog forstyrret af en mindre ildebrand, og så må John redde dagen, på ægte diller-maner.

17:55  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John får ved et uheld væltet postbuddet, som falder af cyklen, og så må John træde til og sikre at posten når frem. Det kan godt være meget vanskeligt med en gal hund lige i hælene, men så er det godt man har en diller man kan svinge sig i.

17:55  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) Det er juleaften og John skal bare lige købe et juletræ. Men på vejen møder han selveste julemanden, og pludselig skal John redde både julemanden, gaverne og ikke mindst sin egen juleaften.

17:55  

F for Får IV (2)
F for Får IV (2)

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:55  

Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau (4:5)
Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau (4:5) Hvad vejer en gletsjer egentlig, hvis man får den i hovedet? Nikolaj er rejst til den øde og isolerede grønlandske østkyst, for at opleve den storslåede natur. Et tilfældigt møde med den italienske guide Nicco fører ham på en unik ekspedition ind i en spektakulær grotte under indlandsisen. En enestående naturoplevelse, men bestemt ikke for sarte sjæle. Og som det ikke var nok, er der isbjørne i området!

19:40  

Det magiske tivoliteater (10:24)
Det magiske tivoliteater (10:24) Ellen har samlet Sundhedskommisionen for, at de kan få hver deres forældreløse barn hjem til sig. Ofelia glæder sig til at få en ny søster.

20:00  

Året i Kongehuset: På tærsklen til noget nyt
Året i Kongehuset: På tærsklen til noget nyt Året har budt på op- og nedture i den kongelige familie. Hendes Majestæt Dronning Margrethe var igennem en omfattende rygoperation, mens kronprinsen varetog opgaven som regent. Prins Joachim flyttede med sin familie til Washington for at blive forsvarsindustriattaché og lagde dermed låg på konflikten i kongefamilien. Linjerne i dynastiet blev trukket endnu tydeligere op, da prins Christian i oktober fyldte 18 år, og arvefølgen blev understreget. Se alle de store øjeblikke i Året i Kongehuset 2023.

DR2

18:35  

VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte
VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte

19:35  

Explainer - Hvorfor bliver vi syge om vinteren?
Explainer - Hvorfor bliver vi syge om vinteren? Har du bidt mærke i, at utroligt mange går og snotter, snøfter og nyser omkring dig lige nu? Den er god nok - flere af os er syge om vinteren. Men hvorfor presser vintervejret vores immunforsvar?

19:45  

Rytteriets Jul (2:4)
Rytteriets Jul (2:4) Dansk satire fra 2016 Rytteriet er i julestemning og inviterer dig indenfor til hygge, marcipan, korsang og strikning. Tulle og Else får en snak om juleønsker, Ole er stadig pakket ind i en gave, og så er der Gøran og mandskoret for slet ikke at nævne Rikard og damerne. Martin Buch og Rasmus Botoft er med andre ord tilbage og med sig har de Bodil Jørgensen og Nis Bank Mikkelsen. Medvirkende: Martin Buch, Rasmus Botoft, Nis Bang-Mikkelsen, Bodil Jørgensen m.fl. 'Rytteriets jul' er instrueret af Peter Harton. Martin Buch og Rasmus Botoft står bag manuskriptet.

20:15  

VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte
VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte

TVR

18:00  

F for Får IV (3)
F for Får IV (3)

18:00  

F for Får IV (1)
F for Får IV (1)

18:10  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix McFælde har opfundet et uigennemtrængeligt kraftfelt, som giver ham mulighed for at slås med et rigtigt sort næsehorn. Petronix-redderne skal lære, at styrke ikke er alt. Man må også være kløgtig for at standse en virkelig vred næsehornsmor.

18:35  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:15  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn I kampen om ultimativ kontrol over husets fjernsyn, laver børnene et væddemål med Arthur. De har nu 24 timer til at skræmme den gamle monsterjæger fra vid og sans. Hvis ikke det lykkes, er de tvunget til at se 225 afsnit af morfars yndlingsserie.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:31  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:32  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Sportsmagasinet bringer dig helt tæt på de største danske sportsnavne, viser dig det bedste fra Superligaen og giver perspektiv på de største historier og begivenheder i både dansk og international sport.

21:55  

Fifteen-Love (6:6)
Fifteen-Love (6:6) Britisk dramaserie fra 2023. Renee træder ud på Centre Court til Wimbledon-kvartfinalen. Men kan hendes venskab med Justine overleve? Samtidig leder Steve efter flere beviser mod Glenn. Kan Justine lære at leve med sin fortid - og dokumentere, hvad Glenn har gjort?

22:55  

Guilt (4:4)
Guilt (4:4) Britisk thrillerserie fra 2019. Max bestemmer sig for at gå i offensiven mod gangsteren Roy Lynch. Det er ikke hans klogeste beslutning. Samtidig er der optræk til problemer for både Angie og Sheila. Pludselig giver Walters rigtige niece nemlig livstegn fra sig.

23:45  

Fader Brown IX (1:10)
Fader Brown IX (1:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Goodfellow er vidne til, at Mallory retter en falsk anklage mod en uskyldig mand. Og så beder Goodfellow Fader Brown om hjælp.

DR2

21:05  

VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte
VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte

22:05  

Hjælp, det er jul (10:24)
Hjælp, det er jul (10:24) Julefrokosten. Niels skal til årets firmajulefrokost, men Helle er jaloux og forsøger at overtale ham til at blive hjemme. For hvorfor har hun ikke hørt om Marianne fra bogholderiet før? Og hvordan kan hun sende sin mand af sted, efter det der skete i går? Parret fra "Hjælp, min kone er skidesur" er tilbage, når Niels og Helle (Thomas Bo Larsen og Mette Horn) sætter sig for at skabe den bedste og hyggeligste jul nogensinde - eller rettere - en jul, der ikke er ligeså hæslig som den sidste år. Problemet er bare, at de ikke er helt enige om hvordan man får en hyggelig jul... Det hele rammes ind af Christine Feldthaus, Karen og Huxi, Knud Romer, Sebastian Dorset m.fl. der kærligt, men nådesløst, spidder det årlige julevanvid.

22:15  

Døtre
Døtre Prisvindende dansk/svensk dokumentarfilm fra 2022. Sofia er 8 år, Hedvig er 10, og Maja er 16, da deres mor tager sit eget liv. Kort derefter begynder instruktør Jennifer Malmqvist at filme de tre unge svenske piger, der både kan lege ubekymret og sorgløst og er tvunget til at have voksne samtaler. Ti år efter er de nu blevet til unge kvinder og har besluttet sig for, at det er på tide at åbne op og tale om selvmordet og minderne om deres bipolare mor, hvilket de ellers aldrig rigtigt har gjort.

23:45  

Mord mellem Øst og Vest (3:6)
Mord mellem Øst og Vest (3:6) Tysk krimiserie fra 2022. (ZERV - Zeit der Abrechnung) Kommissær Frauke Beckmann er blevet alvorligt kvæstet. Hendes chef er knust. Karos mor finder Trocklands kamera med filmen fra natten i Leipzig. Billederne viser, hvordan Karos far bliver skubbet ind i en mystisk bil med vestlige nummerplader. Så hendes far sad ikke i sin egen bil, da den styrtede i floden?

TVR
DR1

00:30  

Fader Brown IX (2:10)
Fader Brown IX (2:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Mrs. McCarthy får en ubehagelig fødselsdagsgave, da hendes liv bliver truet af en mystisk og hævngerrig engel.

00:30  

Fader Brown IX (3:10)
Fader Brown IX (3:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) En barnemorder bliver myrdet. For at opklare sagen, må Fader Brown må dykke ned i fortiden og rippe op i gamle sår.

01:20  

Rick Steins elskede Cornwall III (10:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (10:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Rick besøger den lille havn Boscastle. For 200 år siden, når et skib var i havsnød, affyrede man raketter med trosser ud for at redde folk i land. Bygningen, der opbevarede raketterne, er nu en fiskerestaurant. Rick besøger også en økologisk svampefarm og laver en wokret med pindsvinepigsvampe, som efter sigende kan genskabe neuroner. Og i Mousehole er et tysk filmhold i gang med optagelserne til en Rosamunde Pilcher-tv-serie.

01:20  

Rick Steins elskede Cornwall III (9:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (9:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Cornwall er populært blandt kunstnere, og Rick starter med at besøge keramikeren Catherine Lucktaylor, der har lavet en samling kunst kaldet 'Wild Cornwall'. Efter besøget viser Rick, hvordan han renser en havbars og laver en fin ret med hvidløg, ingefær og forårsløg. Derefter møder Rick forfatteren Patrick Gale, som har skrevet en bog om digteren Charles Causleys fascinerende liv.

01:50  

Antikkrejlerne XXVI (21:25)
Antikkrejlerne XXVI (21:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

01:50  

Antikkrejlerne XXVI (20:25)
Antikkrejlerne XXVI (20:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

02:30  

Antikkrejlerne med kendisser (183)
Antikkrejlerne med kendisser (183) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

02:35  

Antikkrejlerne med kendisser (184)
Antikkrejlerne med kendisser (184) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

03:30  

Next Level Chef (1:11)
Next Level Chef (1:11) Amerikansk madserie fra 2022. (Next Level Chef) Femten talentfulde professionelle kokke, amatørkokke og kokke kendt fra sociale medier er blevet udvalgt. De har 45 minutter til at lave en ret, der vil imponere Gordon Ramsay, Nyesha Arrington og Richard Blais. Hvem ryger videre til holdudfordringen?

DR2

00:35  

Mord mellem Øst og Vest (4:6)
Mord mellem Øst og Vest (4:6) Tysk krimiserie fra 2022. (ZERV - Zeit der Abrechnung) Karo gennemgår en række nyopdagede dokumenter om sin forsvundne far. Hun finder spor, der fører til hendes fars vognmandsfirma. Transporterede han andet end møbler? Fra sin sygeseng finde Frauke ud af, at Karos far faktisk var indblandet i våbentransporter mellem Øst og Vest. Karo er lamslået.

01:25  

Colosseums blodige historie (6:8)
Colosseums blodige historie (6:8) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Colosseum) År 162 e.Kr. Romerriget er midt i sin storhedstid. Imperiet fører an inden for videnskab, kultur, filosofi og lægekunst. Galen af Pergamon har studeret i Alexandria og arbejdet som gladiatorlæge i sin fødeby. Han vil være verdens bedste læge, og hans ego er lige så stort som hans ambitioner. Da en dødbringende pest hærger Rom, får han rig lejlighed til at bevise sit værd, bekæmpe sygdommen og holde kejser Marcus Aurelius i live. Uegnet for børn.

02:10  

Helt væk på piller (1:2)
Helt væk på piller (1:2) I en tilfældig park skal Jacob møde syv pushere, der sælger receptpligtig medicin. Et møde, der forløber lidt anderledes, end han forventede.

02:45  

Helt væk på piller (2:2)
Helt væk på piller (2:2) Du aner ikke, hvad der er i de stoffer, du køber. Jacob Weil undersøger salg og misbrug af de dødsensfarlige piller. Han møder en tidligere pusher, der selv fremstillede stoffer i sit køkken, men fik nogle uheldige ingredienser mixet sammen.

03:20  

Mit barn blev skoleskyder
Mit barn blev skoleskyder Dansk dokumentar fra 2021. Når endnu et tragisk skoleskyderi rammer, står nogle forældre overfor en brutal sandhed: det var deres barn, der skød. Jeffs søn Andy dræbte to klassekammerater og sårede tretten andre. Andy soner 25år-til-livstid. Clarences søn Nicholas dræbte sin lærer og sårede en anden lærer, og soner livstid. Sues søn Dylan var en af de to drenge bag Columbine-massakren. Dylan begik selvmord. En film om skyld, fornægtelse, svigt og ansvar, chikane, sorg, venskab og kærlighed.

03:25  

Siunissaq - Det Sidste Menneske
Siunissaq - Det Sidste Menneske Livet på Jorden starter og slutter med Grønland. Forsker Minik Rosings skelsættende opdagelse af det første liv på Jorden står i kontrast til de smeltende ismasser i Ivalo Franks hyldest til sit naturskønne fødeland. "Siunissaq - Det Sidste Menneske" er et portræt af vores tidsalder fortalt af en gruppe børn fra landsbyen Kangaatsiaq, der forelsker sig, indleder venskaber og kæmper med savn og tab. Filmen undersøger livet lige nu - i spændingsfeltet mellem to poler, dets begyndelse og undergang.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, MARIBO.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1208175820